>Claus Reiss bookingforespørgsel<


Claus Reiss sækkepibekomik

Navn:

Email:

Besked


white 1

Claus Reiss er alene i Danmark, der underholder med en kombination af stand-up og også sækkepiber. Det kan være 100% indledende og sjov underholdning, hvor du er sikker på, at dine særlige gæster havent set sådan før.

Du vil få en uhøjtidelig sjove show, der er helt sikkert pakket med geniale revner omkring sækkepiber, hans beklagelige erfaringer plus de skotske konsekvente sammensatte Having fun melodier.

Den angiver strejker friske og gamle, og derfor lavet til mange begivenheder. Det kan f.eks. private fester såsom fødselsdag, bryllup ceremoni og altergang - eller virksomhedernes og erhvervsmæssige arrangementer ser at julen mødes og sommerfest.

I en nøddeskal, vil han komme i spil med den part som en overraskelse at hjælpe alle. Lige efter han åbnede sine kæber, derefter have et godt grin gæster fuldt af hans / hendes vittigheder. Showet er inden fremskridt plus den måde, han / hun spiller de skotske klassikere ser, at Amazing Grace og Scotland the Brave.

Der er også et par overraskelser som sådan. Final Countdown, røg på vandet, Thunderstruck, Vimmersvej samt stjerne Konkurrencer tema. På et tidspunkt en af ​​gæsterne desuden inviteret på plads og prøv sækkepiber, hvilket naturligvis er næsten hver person fineste ønske ...

Claus 'Sækkepibe Funny Show giver dig og også partiers en exceptionel og sjove oplevelse, hvor du til gengæld blevet involveret i en sjov og også underholdende midler. Han generelt tilpasse show med partiets sort og fasthed, så ikke nogen to indikerer er så godt. Han desuden velkommen nøglebegreber og historier om festivalen hovedperson, og også væver det i showet.

 Relaterede kunstnere:

Mette Bloch - visualiseringsforedrag:: . ::Elsebeth Egholm - krimiserieforfatter - foredrag:: . ::Christian Have - Foredragsbooking:: . :. 0500.4430 Peter Langdal .: Engageret - teamwork . :.Birthe Kjær.: 40 års jubilæum

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music