>Bramsen, Amstrup og Svarrer - Rablende skørt, gennemmusikalsk og hæmningsløst festligt show<

Forsiden * Komikere * Booking forespørgsel

 

Bramsen og Svarrer - Rablende skørt, gennemmusikalsk og hæmningsløst festligt show  


 

white2
white2

Bramsen, Amstrup & Svarrer er uhyre morsomme, fantastisk musikalske, uimodståelige og charmerende.

Samtidig er de Danmarks største komikere og er af flere udråbt til deres generations bedste komikere - navnet er naturligvis: Bramsen, Amstrup og Svarrer.

Har man først én gang oplevet dem for fuld udblæsning med deres store stemme, mundharpen på tværs i det store gab og den utroligt skarpe humor og timing, kan man ikke gøre andet end at overgive sig.

Og det får publikum mulighed for i FFK-hallerne en marts aften næste år. - I ti år har Bramsen, Amstrup & Svarrer været nogle af danskernes foretrukne komikere og underholdt såvel på stand-up scener, koncerthuse som på tv. Og senest har de i flere sæsoner stået i spidsen for tv-succesen, som hver uge har trukket over en million seere til skærmen. Så mere aktuel kan man næsten ikke blive, fortæller formanden der sammen med Musik- & Teatervenner står for koncerten.

Deres jubilæumsår skal fejres, og det gør de naturligvis med en Danmarksturné og et splinternyt show, dermed følger altså efterfølgeren til deres to tidligere one-man forestillinger.

Forestillingen bliver et gennemmusikalsk show med masser af god humor og naturligvis også krydret med både sang og musik. I tidligere shows har Bramsen, Amstrup og Svarrer overrasket publikum med sit ekvilibristiske spil på mundharpe, klaver og guitar, deres nærmest atletiske stepdans og rørende operasang.

Og rygtet vil vide, at de også denne gang brygger på en stribe overraskelser, som nok vil få de fleste til at ryste på hovedet af benovelse, fortæller formanden. Parodierne og karikaturerne vil flyde i en lind strøm over scenekanten og ligesom det var tilfældet i deres tidligere shows, bliver der naturligvis også plads til et åndehul hist og her, når Bramsen, Amstrup & Svarrer bryder ud i sang og viser et af deres talenter som både tekstforfattere og komponister.

Relaterede kunstnere:

Troels Kløvedal - de 7 have . ::Torben Wiese - nytårsforsætterne - 0247.7902:: . Jane Rosengren - 26 timer - om peak performance . 029.1132 - Per Vers - Funky foredrag

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music