>Arne Lundemann<

Forsiden/menu * Booking forespørgsel

Arne Lundemann - historier - jokes - parodier og masser af sang

Arne Lundemann kan bookes på mange forskellige måder:

One Man Show
Arne for fuld udblæsning, hvor historier, jokes, parodier og masser af sang serveres i et forrygende show m. pianist. Den perfekte underholdning til firma-, forenings- eller privatfesten.

Konferencier
Arne er improvisationens mester, der griber en hændelse i salen, og vender den så publikum skriger af grin. Arne målretter opgaven efter forudgående breafing med arrangøren.

Solist
Arne Lundemann er en efterspurgt solist af landets orkestre (både amatører og professionelle). Her kommer Arnes store sangstemme til sin ret - han behersker både operette, musicals, viser og glade syng-med toner.

Ældreunderholdning
Arne er ubetinget én af de bedste underholdere for ældre og pensionister: Årsagen er ganske simpel: Han synger det folk, vil høre: Sange af bl.a. Kai Normann Andersen, Åge Stentoft og selvfølgelig numre fra "Sommer i Tyrol" og "My Fair Lady".

Fælles-sang med Arne Lundemann
Arne kan også engageres med pianist eller trio til fællessangs-arrangement. Arne sørger for sanghæfte, der er klar til kopiering af arrangøren.

 Revy-show/Kabaret
Med sin enorme erfaring fra landets revyscener (bl.a. Rottefælden i Svendborg, Cirkusrevyen og kabareten i Kerteminde) er Arne Lundemann manden for at stable en revy på benene evt. sammen med Jan Schou, Leif Maibom eller André Lundemann

Foredragsholder
I foredraget fortæller Arne om sit liv og om de mange oplevelser over 40 år i showbusiness har givet ham.

Arne Lundemann er én af Danmarks mest erfarne kunstnere og kan i 2010 fejre sit 50 års jubilæum som underholder.

Oprindeligt er Arne Lundemann uddannet kok, men allerede tidligt fandt han ud af at hjertet bankede mere for at underholde folk. Efter i en årrække at have været publikums yngling som Voldspilsskuespiller på Nyborg Voldspil, hvor han bl.a. spillede Leopold i ”Sommer i Tyrol”, blev han headhuntet til Odense Teater af daværende teaterdirektør Kai Wilton.

Siden har Arne Lundemann været vidt omkring: Ålborg Teater, Nørrebro Teater, Rottefælden, Cirkusrevyen, ”Gæt & Grimasser” på DR, den populære kabaret i Kerteminde – for blot at nævne et par steder. Derudover har Arne et ”hav” af forenings-og firmafester, hvor han på sin vanlig store, drengede og glade måde charmerer ethvert publikum.

Fra 2001 til 2005 har Arne været med i revyen i Rottefælden med bl.a. Jan Schou. Schou & Lundemann har udover Rottefælden turneret med showet "Lundemann & Schou show", hvor de i 2001 og 2002 har lavet sensommerrevy på Menstrup Kro – i 2005 var Arne igen med på revy-holdet på Menstrup Kro bl.a. sammen med Leif Maibom. Herudover har Arne de senere år medvirket i bl.a. Vinterrevyen i Aalborghallen, samt Hurup Revyen.

I 2004 vendte Lundemann tilbage til Odense Teater, hvor han herefter bl.a. har spillet med i ”Jul I Gammelby”, ”Pinnochio”, Sebastians H. C. Andersen musical ”Kærlighedens Farve” og ”Et Juleeventyr” – i 2007 medvirker Arne bl.a. i ”Troldmanden fra OZ”, hvor han skal spille rollen som Løven.

Hvad enten det er den store firmafest med 1000 mennesker, en mindre fest, en sommerrevy i Rottefælden, en forestilling på Odense Teater er målet det samme for Arne Lundemann: At underholde!

Uanset lejligheden er han den veloplagte entertainer, der formår at tage pulsen på sit publikum og brage igennem på sin joviale råstyrke og smittende livsglæde.

Glæd Dem til at opleve Lundemann for fuld udblæsning, hvor historier, jokes, parodier og masser af Stedsegrønne melodier serveres i et forrygende show m. pianist.

”Når folk er glade, er jeg også glad. Det er mit job, og jeg kan lide det” siger Arne Lundemann.

Hej Aage,

Jeg vil gerne bede dig viderebringe en hilsen til Arne Lundemann og pianist.

Det var en rigtig god optræden, og vore gæster var meget begejstrede.

Det ramte lige plet.

Med venlig hilsen
Værested Ørbygård
Henny Jansson

 

 

Startsiden


Artister


Børneaktiviteter


Børneunderholdning


Country


Danseorkestre


Danseundervisning


Diskoteker


Duo musikere


Folkemusik og viser


Foredrag


Gospel


Jazz


Klassisk musik


Komikere


Konferencier


Kopibands


Musikere søges


Partybands


Receptionsmusik


Rock og Blues


Seniorunderholdning


Serveringsteater


Solister


Solo musikere


Street Parade


Tryllekunstnere

 

 

Relaterede kunstnere:

 . ::Pia Fris Laneth - livsbetingelser - storyteller - 0235.1943::

 . Henning Kirk - huskebogen - 0248.9802

 . 0360.1801:: Peter Mygind - Om at blive et stærkt menneske