>Trio Trut - 3 x messingsuppe<

Tjenerstaben forsiden. Lise Ellevang - pianistinden

 

0775.3026 Trio Trut 3 x messingsuppeTRIO TRUT optræder i alle sammenhænge, som kan tåle messingsuppe og gøgl.
Og det er flere, end man egentlig gør sig klart! TRIO TRUT spiller gerne de
traditionelle morgensange under æresporten ved sølv- og guldbryllupper eller ved firmajubilæer – men stopper altså ikke der.

Under morgenkaffen fortsætter de nemlig underholdningen som
serveringsteater-karakterer for til slut at runde af med et show af særlig komisk og musikalsk karakter. Hele showet tager ca. 60 min.

TRIO TRUT er barn af TJENERSTABEN og har eksisteret som selvstændigt show
siden 2008. Trioens musikere har alle været faste mænd i TJENERSTABEN i mange år. Derudover ejer de alle særligt musikalske talenter, som de har brugt i mange andre sammenhænge tidligere:

TRIO TRUTs trompetspiller, Kim René Rasmussen, er den eneste skuespiller i TJENERSTABEN, som har fået lov at mime og spille sig gennem serveringsteaterjobs uden at gøre andet end at gøre det på den sjove måde gennem årene. Han er TJENERSTABENs musikalske klovn. Kim startede sin karriere i Vejen Garden og har fortsat sit spil i diverse orkestre. Senest har han dannet orkestret RONNY RONSON, som fik Peter Ålbæks roser kastet i nakken, da han optrådte i TV-udsendelsen ”TALENT 2008”.

TRIO TRUTs tubaspiller, Niels Grønne, har brugt sine musikalske evner i forestillinger som ”PUT-GARTEN”, 2008 og ”Til Døden jer skiller”, 2006 (begge forestillinger udført af ”Dansk Rakkerpak”, som han er direktør for). Desuden har han gennem sine mange år i TJENERSTABEN afsunget en hel del børnesange og hyldester for diverse gæster – til tider har det lydt godt.

TRIO TRUTs basunspiller, Martin Ingleby,
har været ensemblespiller i alt fra Cirkusrevyen til forskellige teaterforestillinger.
Desuden er han en fremragende danser, som ofte bryster sig med at have været Tina Turners dengse, da hun optrådte ved H.C.Andersen-arrangementet i Parken for år tilbage.

Trio Trut optræde ca. 1 time


Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap" . Christine Feldthaus . :.Poul Hansen.: - Fodboldtræner . Trompet entertainer Per Nielsen

 

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music