>Trio Copenhagen - klassisk klavertrio<


 

Trio Copenhagen - girlsTrio Copenhagen har, på trods af den relativt korte tid de tre musikere har spillet sammen i denne konstellation, allerede opført koncerter på de danske sommerfestivaller, i kammermusikforeninger, og også i Tivolis Koncertsal i København.

Der blev bl.a. skrevet:
” …til aftenens koncert var deres bud på Schuberts store Klavertrio i b-dur, udtrykt med nerve og ungdommelig entusiasme; strømmende og overgivent.

Trioen formåede også at lade det hos Schubert så typiske vemod, som altid simrer i overfladen, komme godt til udtryk.. Pianisten havde et levende og opmærksomt spil, en mørkt farvet og syngende cello med en tilpas dybde og en virtuos violinist med et overordentligt godt detaljearbejde, specielt i sidste satsen…”

De tre musikere har hver især studeret hos anerkendte professorer i bl.a. Danmark, Sverige og USA, og har gennem årene haft deres musikalske virke ved bl.a. kammermusik, solokoncerter og symfoni- og operaorkestre.

De har alle tre igennem deres individuelle solistiske virke vundet adsskillige priser og udmærkelser. Bl.a. 1. Pris i Ljunggrenska Tävlingen, Yamaha YMFE-stipendium, Publikumsprisen i Den unge Danske Strygekonkurrence, vinder af 1. Solospiller stillingskonkurrencen for 1. Violin i Det Kgl Kapel i København.

Trio Copenhagen er en klassisk klavertrio som består af Linda Dahl Laursen klaver, Benedikte Thyssen violin, Samira Dayyani cello.

 


     

White2
White2

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music