>Duo con moto - Maria og Giuly Johannsen - booking<

 

Duo con moto - Maria og Giuly JohannsenFoto: L.Wilger

Duo con moto består af Maria og Giuly Johannsen, som har optrådt sammen siden 2010 med Anna Johannsen i Corde di Gioia - Strings of Joy.

Duoen spiller lieder for sang og klaver og værker for violin og klaver af komponister som: Beethoven, Strauss, Mozart, Schubert, Rachmaninoff, Tchaikovsky mfl. men også Wiener-musik, opera og pop.

Vi har mange begejstrede arrangører, f.eks.:

November 2018 efter musik til "Vildaften" i Riddersalen på Sønderborg Slot:

Kære Maria,
Vi er så glade for at det lykkedes at få jer med - hvor er I bare fortryllende. Alle var megameget begejstret for både sang og musik! Endnu engang TAK fordi det I kan og fordi I er så dejlige :D
Gerda Bouma
Markedsføringskoordinator - Destination Sønderjylland

Maria Johannsen er født og opvokset i Sønderjylland, og har taget en privatuddannelse hos koncertsangerinde Jytte Carl i København. Samtidig med sangeruddannelsen har Maria Johannsen taget en cand.Scient. i teoretisk fysik, hvor hun har studeret både i Kiel og på Niels Bohr Instituttet København.

Maria har internationale koncerterfaringer: som oratoriesolist, som solist ved kirkekoncerter, koncerter med operaarier og -duetter, utallige julekoncerter, ferniseringer og poesikoncerter og især Liederaftener.

Giuly Johannsen er født i Italien, og er opvokset der, i England og i Danmark. Hun går i gymnasiet. Hun begyndte at spille violin, da hun var 5 år. Desuden spiller hun også klaver, allermest Liederakkompagnement og kammermusik.

 Giuly var i praktik i 2016 i Slesvigske Musikkorps og det Kongelige Kapel, hvor hun fik lov til at prøve kapelmesterens Stradivarius. Giuly modtager undervisning af Maria Johannsen, Sholto Kynoch, lederen af Oxford Liederfestival. Hun deltager hvert år i German-Scandinavian Music Week og studerer hos Frederik Øland i København.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music