>Dorthe Elsebet Larsen operasanger - booking<

        Video 1            

 

Dorthe Elsebet Larsen operasanger - bookingDorthe Elsebet Larsen er en fryd for øjet og øret, når hun optræder med kendte musical-, operette- og operatoner.

Her er sange fra musicals som ”My Fair Lady” og ”The Sound Of Music”, operetter som ”Flagermusen” og ”Den Glade Enke” til kendte opera-toner som bedårende O Mio Babbino Caro.

Med Dorthes erfaring som solist fra bl.a. Operaen/Det kongelige Teater mestrer hun et bredt repertoire og leverer det med stort nærvær, smil på læben og publikumskontakt.

Dorthe Elsebet Larsen er en af Danmarks populæreste sangerinder inden for oprette og musical. Hun er eftertragtet såvel på de store scener, men også til mindre arrangmenter med publikum helt tæt på.

Dorthe Elsebet Larsen er uddannet fra Det Kongelige Teater og debuterede i Schweiz som Pamina i Tryllefløjten, Zürich, Baden og Basel. Hun vandt en international sangkonkurrence i Italien, som har ført til at hun er blevet engageret i New York, Washington DC og Italien.

Når Dorthe Elsebet Larsen optræder for sit publikum, skræddersyr hun et godt program, der er tilpasset det enkelte selskab, og sikkert er det, at publikum sidder altid efterladt med en stor musikalsk oplevelse i bagagen, når de har været til koncert med Dorthe Elsebet.

 

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music