>De 3 kgl. tenorer - opera med varme og humor<

                     

De 3 kgl. tenorer - opera med varme og humorOplev en enestående forestilling med De 3 kgl. tenorer og deres fortryllende sopranpartner i en imponerende, morsom og underholdende optræden.

De 3 kgl. tenorer har erobret hele Danmark og har begejstret publikum på talrige internationale scener. Uanset hvor de optræder, bliver det øjeblikkeligt en begivenhed, der gentages, og de har fans overalt.

Dette er opera på et niveau, hvor de kongelige operasangere af ypperste klasse elsker at underholde dig. Du vil opdage nye facetter af musikken og indse, at opera på ingen måde er kedelig. Vores tenorer kan også synge andre genrer, så du vil opleve de mest velkendte musikaler, operetter og danske sange fremført i denne uforglemmelige forestilling!

Til sidst kan vi næsten altid se en hel sal rejse sig, applaudere vildt, trampe i gulvet og skrige så højt, at loftet næsten letter... Mon ikke det samme sker denne gang også!?

Kerneensemblet af De 3 kgl. tenorer består af tenorerne Sune Hjerrild, Peter Steen Andersen, Lucas Noerbel, samt pianist Knud Rasmussen. Derudover har vi altid en kvindelig gæstesolist med (oftest Dorthe Elisabet Larsen).

Booke bor fester gor husker kalde De 3 kgl. tenorer lang ogsa pa perfekt sa samtidigt sindet smil stil tenorer tid underholdningen vaere varmen.

Hej Aage,

I lørdags have min kone og alle hendes gæster fornøjelsen af De 3 kongelige tenorer. Sikke en oplevelse! Gamle som unge var betaget, underholdt og imponeret af de tre - selv den mindste på 2 år. Det er i den grad et fantastisk trekløver, der kun kan anbefales til andre!

Tak for denne gang.

Venlig hilsen
Lars G. Thomsen

Hvad kan da være et mere sikkert valg end et kongeligt indslag med varme, samt humor, som man oplever det, når De 3 Kgl. Tenorer står for underholdningen. Tre tenorer fra Det Kgl. Teater og en pianist har fundet sammen, med både stil og smil, trods forskelle i udseende, samt stemmeklang, men netop disse forskelle fremhæver deres underholdning og giver den et særpræg, som tiltaler. De synger operaarier, som selv operahadere kender og holder af, og endnu mere befriende er det, når humoren trænger sig på gennemførelsen af sprudlende Broadway musicals af Gershwin, Rogers, Lloyd Webber, m.fl., eller nogle af vore egne, danske evergreens.

Genkendelsens glæde er én af de største. Den den bliver ikke mindre, når melodierne får en ny klang ved at blive iklædt disse
3 dygtige kgl. sangere, som udgør De tre Kgl. Tenorer.

Sune Hjerrild er blevet udråbt som sin generations danske Italienertenor. Flere anmeldere betegner Sune Hjerrild som indbegrebet af den fødte sanger: Hans stemme leverer let og uforceret de smukkeste, lyriske klange - ledsaget af et totalt nærvær og en sjælden udtryksevne på operascenen.

Peter Steen Andersen er solist fra operakoret på Det Kgl. Teater. Han har, gennem sit virke som operasanger, gjort det til en livsopgave, at sprede livsglæde gennem sang.
Intet bedre sted til dette er De 3 Kgl. Tenorer. Her sprudler den legende livsglæde gennem tårer - smil. Her Skummes livsfløden, mens dagligbrødet hentes, som korsanger på det kongelige teater. Oftest som brusende folkemængde, men også som enlig svalesang på forscenen.
Ægteskabet med det kongelige teater har varet i snart 12 år og forbliver en daglig glæde gennem tårer og smil.

John Venning er uddannet på musikkonservatoriet ”Giuseppe Verdi” i Torino, Italien, samt på The Royal College of Music i London. Han blev derefter ansat ved The English National Opera i London. Han har sunget som solist i både Tyskland og Italien, inden han kom til Danmark og blev fast ansat ved Den Kgl. Opera i 1981.

Han har dannet sanggrupper 3 Kgl. Tenorer og The Royal Quartet, som han hidtil har taget til at synge bogstaveligt verden over: fra Las Vegas tværs over hele USA og Europa til Dubai og Peking.

John Venning er blevet kendt som den asiatisk udseende herre, der synger på klingende dansk - til de smukke toner fra Puccinis opera Turandots 3. akt, ”Nessun dorma” – følgende tekst: ”Hallo mit navn er Mister San. Jeg ringer til dig fra Japan. Jeg skal have shippet 12 millioner sko. Fra Tokyo til Holstebrooo”.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music