>Trio Isolde - raffineret baggrundsmusik<

 

Trio Isolde - kammermusiktrioTrio Isolde er en strygetrio, der er opstået på tværs af 3 forskellige nationaliteter og med 3 meget forskellige kulturer som baggrund.

Trio Isolde formåede hurtigt at forme en spændende musikalsk enhed med fælles forståelse af musikken, og trioen formidler kammermusik på højt plan.

Trioen mødtes første gang i 2014 og havde sin debut samme år, hvor den blev modtaget med stor begejstring hos publikum.

Trio Isolde formidler det klassiske repertoire for strygetrio. Bl.a. Haydn, Mozart, Beethoven og Schubert er grundstenene, og der blandes gerne med nyere værker.

Trio Isolde udvides lejlighedsvis med et ekstra instrument, f.eks. klaver, obo eller fløjte.

Koncertvirksomheden omfatter kirker, koncertsale, på museer, i musikforeninger, til private arrangementer og offentlige begivenheder. Programmerne tilrettelægges efter ønske og ofte i samarbejde med arrangøren.

CURRICULUM VITAE

Ana Feitosa, violin.

Ana er født i Rio de Janeiro, Brasilien, og har studeret på Universidade Federal do Rio de Janeiro hos prof. Michel Bessler og i Schweiz hos prof. Pierre Amoyal. Hun afsluttede sin uddannelse med solisteksamen på Hochschule für Musik und Darstellende Kunst, Frankfurt am Main, hos prof.
Walter Forchert.

Som medlem af klavertrioen, Trio Monte, var Ana prismodtager i en række anerkendte konkurrencer, bl.a. Internationalen Commerzbank-Kammermusikpreis, Concurs International de Musica Maria Canal, Europäischen Kammermusikwettbewerb.

Ana har været koncertmester for orkestre i Brasilien, Kammeroper Frankfurt og Frankfurt Sinfoniettea og gæstekoncertmester i Ålborg Symfoniorkester. Hun er siden 2010 ansat i Ensemble MidtVest, der har en omfattende koncertvirksomhed.

Luminita Marin, bratsch.

Luminita er uddannet i Bucharest, Rumænien, på Dinu Lipatti College of Music og George Enescu Music School. Hun er vinder af en lang række priser og konkurrencer.

Luminita har været ansat som solobratschist i Sao Paulo Symphony Orch., Oslo Philharmonic og Odense Symfoniorkester. I 2014 vandt hun stillingen som 1.solobratschist i Århus Symfoniorkester.

Luminita har optrådt i bl.a. Rumænien, Danmark, Frankrig og Brasilien som kammermusiker og solist bl.a. i Carl Stamitz Bratschkoncert, Mozart Sinfonia Concertante og Carl Maria von Weber Andante og rondo ungarere.

Anne Hall, cello.

Anne er uddannet på DJM, Århus, hos William Pleeth, London, og fik senere Graduate Diploma fra kammermusikklassen på The Hartt School of Music i Connecticut, USA, hos Emerson Kvartetten.

Anne er modtager af flere priser og prestigefyldte legater, bl.a. Havfruelegatet, Fullbrightstipendiet, Odd Fellew Ordenens legat, Nationalbankens og Augustinusfondens legater. Hun blev med en klavertrio i 2003 udtaget som deltager i First International Jerusalem Music Encounter og fik undervisning af Isaac Stern, Yo Yo Ma, Emanuel Ax, Yefim Bronfman m.fl.

Anne har en lang karriere som kammermusiker bag sig og har optrådt i Canada, U.S.A, Europa og Syrien bl.a med klavertrio, fløjteduo, Aros Kvartetten, Copenhagen String Trio og det svenske kammerensemble, Camerata Roman. Hun har desuden spillet med de fleste danske symfoniorkestre og kammerensembler.

Relaterede kunstnere:
:.Postmand Per.: Musiker-Børsen ApS . Sebastians skøre Safarishow - Sebastian Klein . Sigurds Bjørnetime - Bjørnen Bjørn . Hawkeye and Hoe: Booking . Peter Abrahamsen & Bell Pepper Boys . Rattlesnakes - Booking . Lyt til The Antonelli Orchestra