>bel1la2diva<

Forside/menu


Operasanger engle bel1la2diva er den mest glamourøse pop-opera-gruppe, en kvartet af frække sopraner forandrer opera

Opera i en lille sort kjole ... Brisbanes opera engle bel1la2diva er Australiens mest glamourøse pop-opera-gruppe, en kvartet af frække sopraner forandrer opera. Denne forførende gruppe af unge sopraner charme og fortrylle publikum med deres unikke lyd og slående musikalske arrangementer af opera klassikere, pop opera hits, musikalske teater favoritter og deres egen stil af elektro-opera. Dette er opera som du aldrig har hørt før. De største operasanger arier er fremdrives ind i det 21. århundrede med moderne stil og raffinement.

Den bel1la2diva Historien hidtil ...

Tidligt i 2008, en gruppe af Sopranos mødtes i opera klasse og besluttede at buste gennem væggene i Queensland Conservatorium of Music at danne en opera gruppe med en forskel.

Efter succesen med grupper som The Ten Tenors og inspireret af en tur til Paris under Fete de la Musique, besluttede operasanger Alicia Cush at hun ikke kunne lade drengene have alt det sjove! Efter at have hørt, at festivalen var på vej til Brisbane, Alicia indså, at det var den perfekte mulighed for at komme sammen med Brisbane bedste up-and-coming unge sopraner, danner glamourøse bel1la2diva og tage sublime opera musik til masserne.

Pigerne er gået fra styrke til styrke i de seneste fire år, optræder live til mere end 75.000 mennesker på landsplan, herunder optrædener på Channel 9 s Carols i City, Queensland Pops Orchestra nytårsaften Spektakulær, Brisbane Festival, The Woodford Folk Festival, Starlight Foundation 5 Chefs Middag og det 20. Man Fund Gala.

De divaer er levende og overbevisende solo kunstnere i deres egen ret, bakket op af mange års nationale erfaringer, herunder forestillinger med Opera Queensland, OzOpera, Oscar Theatre Company, The National Youth Choir of Australia og The Southern Cross Solister 2. Kombineret, de har en særlig dynamik og energi, som kun kan findes blandt en gruppe af venner, der elsker at udføre sammen og deler den samme passion for pop-opera musik.

I 2010 bel1la2diva indledt en optagelse projekt af deres yndlingssange fra verdener af pop, opera og klassisk musik. Deres debut EP 'Secret Chord' har deres egne unikke crossover arrangementer af klassikere som Leonard Cohens Hallelujah og Sting er 'Fields of Gold'.

I år bringer en helt ny udfordring til gruppen med den spændende Aria moderna projekt. bel1la2diva er gået sammen med nogle af Brisbane fineste elektroniske producenter til at skabe helt nye elektro-opera musik, idet det traditionelle koncept og design af nogle af opera smukkeste melodier og dekonstruere dem gennem nutidige øjne

Relaterede kunstnere:


Birgit Lyngholm
Bodil Heister og Gitta-Maria Sjöberg
Christoffer Hovaldt
Copenhagen Opera Trio
De 3 kongelige sopraner
De 3 kgl. tenorer
Den Danske Pavarotti
Dorthe Elsebet Larsen
Duo Bruun
Duo Céleste
Duo la Valse
Elisabeth Hanke
Frederik Paevatalu Rolin
Gert Henning-Jensen

Guido Paevatalu
Ilia Swainson
Jesper Buhl
La Primadonna
Operadivaen og Tenoren
Pernille Tommerup

Prima Divas
Nordic Singers
Piet Larsen
Syngeriet