Johannes Langkilde retorikmoderator

white

>Johannes Langkilde retorikmoderator<

Johannes Langkilde er født i 1977. Han er opvokset i Hjørring, og er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2004 og er i dag ansat på TV 2 Nyhederne.

Her blev han ansat i 2004. Først på redaktionen i Odense og efter et år på redaktionen i København. De første 2 år arbejdede han som reporter og blev i april 2006 ansat som studievært på TV 2 Nyhederne. Her er han i dag fast anker på 19 Nyhederne og fungerer også som moderator og vært på debatudsendelser.

Før journaliststudiet studerede han jazz på IMFP i Salon de Provence i Sydfrankrig fra 1996 til 1997. Herefter studerede han Film- & Medievidenskab på Københavns Universitet frem til januar, 2000, hvor han begyndte journaliststudiet.

Johannes Langkilde er stadig aktiv amatørjazzmusiker.

August 2007 vandt han prisen som årets TV talent ved den årlige TV Festival, og i marts 2010 vandt han Billed Bladets læserafstemning som Årets Mandlige TV-vært.

Den 16. juli 2008 blev Johannes Langkilde og hans kæreste forældre til drengen Andreas Emil. Den 6. september 2009 blev han gift med sin kæreste gennem 6 år, Sisse Langkilde.

Fra begyndelsen af april overtager Johannes Langkilde en plads som vært på TV 2 Nyhederne. Langkilde erstatter Mikael Kamber, der iflg. TV 2/medienyt skal have børnepasningsorlov. Johannes Langkilde er i forvejen kendt som live-reporter på TV 2 og også som vært på TV 2 Zulus valgprogrammer ved folketingsvalget sidste år.

Han fokuserer på budskaber og kraftfuld retorik.

Han taler om retorik og kommunikations spørgsmål, og hvordan han hjælper virksomheder og organisationer til at skærpe blyanten, så de mere effektivt kan demonstrere deres fordele på en åbenlys måde. Han arbejder på at uddanne virksomheder og organisationer til at få deres budskab til at stå mere klart, internt og eksternt. Johannes Langkilde kan forhåbentlig give interessante og overraskende indblik i, hvad der sker, når du strukturere informationen, skærpe argumenterne.

Forhandlingerne bevæger sig med et rasende tempo, med varme og humor og skarpe sving, sprængfyldt med information. Og han viser i alt dette, at en vellykket kommunikation ikke er et spørgsmål om held. Slet ikke. Du får nøglerne til en vellykket kommunikation, og mange deltagere så også på verden på en anden måde bagefter.

Johannes Langkilde talte på en dedikeret og inspirerende måde. Og han lærte os mange praktiske tips om, hvordan man får folk til at lytte, forstå og være enig med en.

-retorik i praksis og i vores midte
-Argumentation og kunsten at overbevise
-Møder med mening
-Skriftlig kommunikation
-Forhandling
-præsentationsteknik
-Moderator
-konferencier

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relateret kunstner:
Georg Poulsen - metalforedrag . ::Lars Ørlund - rejseeventyr-oplægsholder:: . ::Lars Husum - tragikomiskoplæg:: . ::Bogsalg - Karen-Marie Lillelund:: . Lise-Lotte Lohmann - bakkesangerinde - revyskuespiller . ::Klaus Kjøller - netværksforedrag::