>Succes1jazzband<

Forside/menu

Her er, hvad andre har sagt om os:

Begivenhed By: Rochester, NY

Great for Swing Dances!

Rick Holland arbejdede sammen med os for at gøre vores live band danse en virkelig succes. Nogle gange er det svært at arbejde med et kollegium organisation grundet alle bøjlerne alle har til at hoppe igennem, men Rick var meget tålmodig og forståelse af disse forhold. Ved den tid, ankom jeg på spillestedet et par timer før begivenheden, Rick var allerede der få hans band sat op og vidste præcis, hvad han gjorde. Musikken var absolut forbløffende og perfekt til at danse til; Lindsey Holland har sådan en smuk stemme! Musikerne selv var også en stor gruppe af mennesker, og en fornøjelse at tale med.

Alison Blivens, Brick City Boppers,
21 november 2014

Af den måde, dit band er fænomenal! Jeg har tænkt mig for min PhD i amerikanske undersøgelser, og min koncentration er i det 20. århundredes amerikanske populærmusik, især jazz og swing af 30'erne og 40'erne. Duke Ellington, Glenn Miller og resten af ​​de "store" band ledere ville være stolt af dit lederskab og musikalske færdigheder-musikken var så fantastisk !!!

Pas og tak igen så meget!
Katie

"Rick bragte hans kvartet og den lille bigband til vores bryllup og modtagelse. Han var fantastisk at arbejde med, at være både modtagelig for vores anmodninger og vide, hvor man udfylde hullerne med sin ekspertise. Ikke at nævne jeg kunne kalde ham når som helst, og han arbejdede omkring vores tidsplan. de spillede en smagfuld blanding af sange stor for bare at lytte til, og et par stykker, der fik alle op på dansegulvet. i sidste ende blev alle raving om hvor stor bandet var. Vi kunne ikke være gladere! "
Sam og Ellie Carrell

PS Lindsey var forbløffende, de to kommentarer jeg hørte mest var "Wow, de er stor!" og "Den pige kan synge!"

Rick Holland og hans band spillede vores bryllup den 28. august, 2010. Rick kunne ikke have været mere imødekommende til min mand og mine ønsker og behov for musik ved brylluppet. Vi meddeles via e-mail, over telefonen, og mødtes med hinanden én gang for at gå over detaljerne. Rick var meget grundig og altid sat vores sind på lethed.

 Under vores ceremoni, hans kvartet spillede os op ad kirkegulvet med en romantisk sang og ned ad kirkegulvet med '' Fireworks '' som fastlægger humør til den festlige aften at begynde. Den cocktail time begyndte umiddelbart efter ceremonien og Rick 's band ikke glip af et beat .... den lille big band underholdt gæsterne, mens de blandet og fik en bid at spise. Når brylluppet part var klar til at blive annonceret, Rick tog mikrofonen som vi alle blev indført. Efter talerne var af vejen, Rick og bandet slippes løs! Med en fuld band og to sangere, en mandlig og en kvindelig, vi festede for de næste fire timer! Gæsterne dansede, sang, og virkelig har en stor tid som gjorde vi! Bandet definitivt gjort natten!
 Sangene var præcis hvad vi ønskede, og lydkvaliteten var fremragende. Jeg vil gerne bestille Rick og hans band til en anden lejlighed samt anbefale dem.

Tak igen Rick!
 Erin og Mike
 Victor, New York 09/2010

CONCERT REVIEW: Rick Holland Uptown Orchestra på Lovin 'Cup Af Frank De Blase ---- Nogle gange er det hele falder bare på plads. Indstillingen er situationen, den scene, tonen - alt kommer din vej. Det beskriver sidste nat for mig. Og kernen i denne mid-week Xanadu var Rick Holland Uptown Orchestra, en beskeden, messing-centreret tøj ledet af trompeten-blowing Holland, der svingede med lige dele brusen og tilbagelænet cool Lovin 'Cup. Og kommer til at finde ud, fem af hans Hollands regelmæssige fyre blev sat ud af spillet, og hullerne på musikpavillon blev sluttet med subs --- hyret musik muskel ligesom Po 'Boy Erik Jacobs på trækbasun. På det tidspunkt Orchestra forløbere på en portion Count Basie, var der ingen andre steder jeg ønskede at være. Jeg trak min mor ud i kulden i dette show, og hun var begejstret, når de trampede på Savoy. Holland førte affære med en afslappet luft, lokke mere end udførelse under hans porkpie låg. Han gik rundt om musikpavillon talrige gange så hver kat der fik sin fair ryste, herunder pianist extraordinaire Bill Dobbins. Dette er en sød band, ja, ja.


"Der er ikke noget lidt om disse fyre -. Stor lyd og store talent Sikke en fantastisk show på Hi Fidelity med en særlig gæst sanger Nancy Donnelly Dean Keller dræbt på bari -. Hans solo på Natlamper var så smuk, at jeg havde tårer, og Evan Dobbins er et monster trombone spiller. jeg kan ikke vente med at høre disse fyre igen. " - Tracy Kroft "Rochester, Scene og hørt

"Rick - Din band gjorde et fabelagtig job og var et af højdepunkterne i vores Monsoon Wedding !! Vi er af sted til Costa Rica i eftermiddag og vil summende 'flyve mig til månen' og dine mange fantastiske diagrammer i regnskoven ! jeg har fortalt Glen Iris hvordan awesome og fabelagtige dit band var på vores reception! Tak for den store musikalske underholdning !! Andrew og Kim, NYC

Relaterede kunstnere:

Maria Emig & Tommy Garcia Duo
Martin Schack Jazzband - Jazz på dansk
Miriam Mandipira
Neanders Jazzband - Per Neander Kristensen
New Orleans Swing Band
Nissenbaum Trio
Nulle - Verdensorkestret
Onkel Dunkel
Onkel Aages Jazz Kapel
Organic3 Niels Ove Sørensen feat. Benjamin Koppel
Paul Harrison Band
Poul-Erik Kreinøe's Kvartet
Prima Divas
::Prima Junior - funnyjiveplaying::
Ramsings Orkester
Ramsings Street Paraders
River Band
Seven Up

Fem festlige jazzkvarter i kirken
KJqzKiHjm8ge