>Some like it hot - 6 kvinder - stort swing-orkester<

 

Some like it hot - 6 kvinder - stort swing-orkesterOm Some Like It Hot

Seks af Danmarks dygtigste kvindelige jazzmusikere danner nu landets første kvindelige swingorkester.

Universet er Sinatra, gangster, 6 x røde læber og høje hæle, timeglasfigur og swing så det sveder – inspireret af musikken i 30’erne og 40’erne.

“Like a virgin” sunget af Marilyn Monroe
Orkesteret hedder ”Some Like It Hot” og optræder med swingsange fra efterkrigstiden. Men også med moderne sange af bl.a. Madonna, Annie Lennox, og Aretha Franklin. Sangene er selvfølgelig omarrangeret i bedste swingstil -som Marilyn Monroe eller Tony Bennett ville fremføre dem. De nutidige toner og tekster i et ellers traditionelt swingrepertoire giver koncerter med “Some like it hot” den ekstra dimension, som gør koncerterne til en helt særlig oplevelse. Og som vi har haft stor succes med.

Bagved some like it hot
Vi har været så privilegerede at få et samarbejde op at stå med to af New Yorks unge, dygtige og progressive swingarrangører, Kyle Saulnier og Kelly Fenton. Ud over at være veletablerede arrangører, er de begge jazzmusikere og optræder med eget orkester på klubber i New York og internationalt. Fra deres studie på Manhattan har de skræddersyet nye swingarrangementer til netop vores repertoire og orkestersammensætning. Arrangementer, der kan få talent og toner ud over scenekanten -og publikum op af stolene!

Om Sangerinden
Lissen Marschall er forsanger og ophavskvinde til orkesteret. Hun er lige kommet tilbage efter tre fantastiske år i Paris, hvor hun har arbejdet med blandt andre den danske jazzpianist Niels Lan Doky.

Lissen har i over 10 år været sangerinde på den danske musicalscene, hvor hun har haft hovedroller i Les Miserables, Atlantis, Skatteøen, Nattergalen og Me & My Girl.

Hun har i tre år boet i London, hvor hun optrådte med sit eget band, ”The Lissen Marschall swing Orchestra”, som spillede ugentligt på den berømte 100 Club, på Oxford Street.

Derudover har Lissen rejst jorden rundt et par gange med sit eget show på amerikanske 5-stjernede luksuslinere. Det var dér, at hun fik en forkærlighed for den swingmusik, orkesteret ”Some Like It Hot” er samlet omkring og brænder for.

Kapelmester og Pianist
Jonas Vincent er kapelmester/arrangør og eneste hane i Some Like It Hot. Han er lige hjemvendt fra jazz-scenen i New
York, hvor han optrådte sammen med nogle af verdens bedste jazzmusikere og underviste i klaver på den anerkendte Manhattan School of Music. Hans mission er at få swingmusikken tilbage på den danske scene.

Gruppen

Maj Berit Guassorra, trompet.
Diplomuddannet fra Rytmisk konservatorium. Modtager af Léone Sonnings Musik fond – og beskrevet som ”ung Jazz på vej” af fagbladet Musikeren.

Pernille Bevórt, sax.
Uddannet fra Københavns Rytmiske konservatorium. Modtager af LO’s Kunstnerlegat i 2005 og Ben Websters musik pris. Pernille har spillet sammen med store jazznavne, som blandt andre Randy Brecker.

Mia Engsager, trombone.
Uddannet fra det rytmiske konservatorium. Medspiller i og ophavskvinde til det cubanske orkester, Grupo Danson.

Sisse Hyllested, bas.
Uddannet el-og kontra-bassist fra Rytmisk konservatorium. Har spillet kopi-rock for soldater i Afghanistan og slået sin bas med gulerødder i en Favela i Rio. Sisse føler sig hjemme i både intim duo og forvoksede big bands.

Michala Østergaard-Nielsen, trommer.
Uddannet med mastergrad fra Musikhøjskolen i Malmø. Solist på svensk STV og har optrådt adskillige gange på Copenhagen Jazz festival.

Praktisk information
Some Like it Hot er super velegnet til at underholde og sætte gang i en fest. Sofistikeret, nyt og med et genkendeligt og klassisk tema. Der er åbnet for bookings nu. Så vær de første til at sikre jer fantastisk og original underholdning til
julefrokosten eller til virksomhedens årlige fest.

Some Like it Hot – do you?

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning

Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music