>Just Friends-- Jazz - swing - bossa nova - bookinginformation<

 

Jazz Me Up - Marika Thinggaard Andersen - Sune Gjerulff RasmussenJust Friends er tre gode venner samlet om kærligheden til den klassiske amerikanske/ brasilianske swing, jazz og bossanova sangskat. Kunstnere som Stan Getz, Frank Sinatra – store fortolkere af sange som Girl from Ipanema, Fly Me To the Moon og Body and Soul er forbilleder for jazzbandet Just Friends, der med sin musik gerne vil dyrke den gode stemning.

Just Friends' medlemmer er alle uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium og aktive aktører på den københavnske jazz scene. Just Friends har stor erfaring med talrige arrangementer, fx receptioner, indvielser, firmafester, in-store arrangementer, bryllupper.

Rasmus Møldrup spiller kontrabas i Just Friends - melodisk og sikkert sørger han for bunden i jazz-bandet. Rasmus var med til at vinde DM i ung jazz i 2004.

Anders Westfall på guitar giver musikken raffinement med sit elegante spil og sin varme lyd. Sammen med Gustav spillede Anders i marts måned '04 koncert i Carnegie Hall, NYC, med jazzbandet Magnify.

Gustav Rasmussen fortolker de iørefaldende sange på fløjlsblød trombone med swing og stil efter inspiration fra de store mestre Stan Getz, Chet Baker og Frank Sinatra. Gustav har professionel erfaring fra jazzorkestre som fx Tivolis Bigband, Ib Glindemanns orkester.

Referencer:
"Just Friends bød med deres venlige og stilfulde musik velkommen til ECCO Walkathon deltagere på vej hjem fra gå-turen. Med deres professionelle musikalitet og sans for at skabe god stemning, var Just Friends med til at gøre dagen til en positiv oplevelse for tusindvis af deltagere." - Matilde Kierulff, ECCO Walkathon

I øvrigt har Just Friends spillet for:
Udenrigsministeriet, Skandinaviska Enskilda Banken, Danmarks Designskole, Alsinger, Dominia m.fl.

Her kan du lytte til musikken med Just Friends

Body and soul
Autumn Leaves

Musikken på denne internettjeneste er stillet til rådighed med tilladelse fra Koda og NCB.

Dette er et udpluk af Just Friends' repertoire. Vi har valgt de bedste og mest kendte jazz, swing og bossa nova numre fra den amerikanske og brasilianske sangskat - Frank Sinatra, Billie Holiday, Stan Getz osv.! De er alle klassikere og med til at skabe den gode stemning! 

One Note Samba
Somewhere Over the Rainbow
How High the Moon
Take the A-Train
The Girl from Ipanema
Body and Soul
I Get a Kick Out Of You
Autumn Leaves
Satin Doll
All of Me
Fly Me to the Moon
Corcovado/Quiet Nights
Just Friends
My Funny Valentine
Take 5
Round Midnight

 
Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music