>Jazznødderne - swingende jazzmusik - vanvittige påfund<

Forside/menu * Booking forespørgsel

Jazznødderne - swingende jazzmusik - krydret med vanvittige påfund og skøre indfald

ET BRAGENDE MUSIKALSK SHOW
- Der med et slag bomber musikken 10.000 år tilbage til stenalderen!

Jazznødderne forener musik, samt humor og tiltrækker derfor et meget blandet publikum der så sandelig også består af folk der ikke normalt bryder sig om jazz. Derfor er JAZZNØDDERNE perfekte til enhver form for underholdning for et blandet publikum f.eks. til festuger, musikfestivaler, kulturnætter, salgsfremstød, byfester, på udendørsscener, i butikscentre, på blokvogne og i øltelte.

En koncert med Jazznødderne er ikke for sarte sjæle/tørvetrillere. Det er ganske vist swingende jazzmusik for fuld udblæsning, men den er krydret med vanvittige påfund, samt skøre indfald. Selvom orkesterets 7 medlemmer optræder ulasteligt påklædte i sorte habitter, så har de andre laster der skinner tydeligt igennem rampelyset.

Der venter et veritabelt festfyrværkeri af platte vittigheder, underfundige hentydninger, formidable historier og karske verbale angreb på alt og alle, der tilfældigvis befinder sig i nærheden af scenen fra Jazznødderne. Så lad være med det. Altså, at befinde Jer i nærheden af scenen. Det er nemlig altid med en vis risiko, at man slipper disse 7 gale østjyder løs på scenen. Der er risiko for latterkramper, grinebid, hjertestop, samt voldsomme anfald af moralske opstød, alt sammen akkompagneret af swingende jazzmusik samt et par andre musikgenrer, som Jazznødderne heller ikke bryder sig om. Et show inspireret af amerikanske Spike Jones, samt fordømt af alle kendte religiøse organisationer.

Der er dog gode nyheder, for efter 15 år på landevejen har orkesteret endelig fået GPS. Der er håb om at de atter kan finde hjem, men inden da spiller de lige en koncert på......(tid og sted)

Jazznødderne er:
Kapelmester Taus Houmøller - trompet, sang
Bjarne Stenum - Trækbasun, tenorsax, klarinet, sang
Lars Ole Vestergaard: Klarinet, altsax, klaver, sang
Jens Henrik Eriksen - Banjo, trompet, fløjte
Lars Ole Gotfredsen - Elbas, dobbeltbas
Kim ”Bimmer” Nielsen - Trommer, sang
Lasse Holy - Klaver, sang, sang, atter sang!!!

Historien om Jazznødderne
I maj måned 1991 samlede kapelmester Taus Houmøller nogle musikere med vidt forskellig baggrund til et møde i Stilling nord for Skanderborg.

Inspireret af Spike Jones and his City Slickers fra USA, samt Bob Kerr and his Whopee Band fra England, ville han grundlægge et nyt dansk jazz- og showorkester - mindre end et par timer, et par stykker smørrebrød og et par øl efter var Jazznødderne født.

De syv Nødders drøm var at komme til at optræde på de store jazzfestivaler rundt omkring i Danmark, og allerede i sommeren 1993 begyndte denne drøm at gå i opfyldelse. Jazznødderne optrådte da for første gang på Riverboat Jazzfestivalen i Silkeborg.

Siden den tid har Jazznødderne huseret rundt omkring på spillesteder, samt festivaler i det ganske danske land. Altid ulasteligt velklædte - i et inferno af revolverskud, tåge- og båthorn, drabelige optøjer, korporlige, samt verbale overfald, både på hinanden og på publikum. Med charme - stil har Jazznødderne formået at radbrække alle former for god musik, lige fra jazz, klassisk, pop, rock´n roll til rap.

Besætningen har stort set været den samme alle årene hos Jazznødderne, dog har der været to udskiftninger, først af bas og tubaspilleren Michael Vestergaard fra Brædstrup med bassisten Lars Ole Godtfredsen fra Århus og senest af klarinettist og altsaxofonist Kenny Jensen fra Rådved med ditto Ole Visby fra Århus.


 

Relaterede kunstnere:
DK Rocks - again . 0347.07:: Mike Andersen - Elvis Show . Gasolin' show: Gasoline - Line Münster-Swendsen