>Jazz Buffetten - swingende køkkenjazz<

 

Jazz Buffetten - swingende køkkenjazz - Musiker-Børsen ApSLad os præsentere dig for en flok swingende jazz originaler fra det vestjyske.

De første toner fra Jazz Buffetten blev spillet i 1998 – og siden har de serveret swingende jazz rundt omkring i hele Danmark.

En flok swingenede jazz originaler – og stort set samme besætning som fra starten.

Bestiller du Jazz Buffetten til dit arrangement er du sikker på festlig jazz musik.

Små sjove indfald på scenen, måske en festlig Street-Parade gennem lokalet og helt sikkert glad swingende jazz, som du kender.

Jazz Buffetten er leveringsdygtige i blandt andet jazz krydret med lidt show, Street Parades og julejazz. Vi swinger!

De første toner fra Jazz Buffetten blev spillet i 1998 – og siden har de serveret swingende jazz rundt omkring i hele Danmark.

Gavin Rutherford BAS
Gavin er født og opvokset i England, men bor i dag i Danmark og vi er glade for at kunne præsentere Gavin på kontra- og elbas. Han er musikkonservetorie uddannet fra Salford Universitet i England i 1991 og arbejdede som professionel musiker i 10 år, før han flyttede til Danmark i 2001.

Lars Uffe Larsen -TROMMER
Lars Uffe er vokset op i Oksbøl, hvor han har spillet trommer i familieorkestret Larsen og Lazaronerne gennem 30 år. Han har desuden spillet trommer til revy og teater, afløst i Jazzorkestret Traditionen Tro og B1&B2 Band med flere.

Søren Peter Frøsig TROMPET OG SANG
Søren elsker sin fez og den glade jazzmusik. Han er orkestrets “Benjamin”, og hænger i på trompet, flygelhorn og træktrompet. Sammen med Chris Graversen var han initiativtager til Jazz Buffetten i 1998, og siden har de sammen spillet rundt i hele Danmark

Chris Graversen SAX OG SANG
Efter en opvækst med massser af musik, bla. i Varde Garden og en lang række beatbands, kom Chris i 1971 til at aftjene værnepligt i Søværnets Tamburkorps, hvor en flok “gaster ” hver aften, samledes på en af stuerne for at spille traditionel jazz.

Erik Agri BANJO OG SANG
Erik er orkestrets banjospiller – og selvom han nu bor i Esbjerg kan hans accent ikke skjule, at han har trådt sine barnesko i det fynske.
Tilbage i 60erne huserede Erik i det Odenseanske musikmiljø på guitar og banjo. Her spillede han blandt andet med Mafia Group. I 1966 deltog de i det fynske mesterskab i popmusik.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music