>Charmørduoen - cykelstyrsoverskægmusik<

Forside/menu * --Bjarke Falgren-- Violinist * Bookingforespørgsel

Charmørduoen - cykelstyrsoverskægmusik

Underholdningen er overladt til Charmørduoen. To herrer i kjole og hvidt med hver sin violin, udover at spille kan de også synge og underholde.
Et rigtig godt indslag!

Charmørduoen leverer et violinshow i komisk og musikalsk særklasse. De to underfundige herrer i pingvinjakker og cykelstyrsoverskæg dukker pludselig op, spiller serenader, bruger violinen som både banjo, guitar og trommesæt, synger som italienske tenorer, og en enestående kombination af ekvilibrisme og sofistikeret humor er grundlagt.

Charmørduoen giver festen en indsprøjning af charme som taget ud af et stævnemøde mellem Lady & Vagabonden. Charmørerne mestrer alle de kendte kærligheds sange fra Tango Jalousi til Disco Tango A La Carte og de rammer plet, hvad enten man er til perfektioneret violinspil
eller crazy-komik når den er bedst.

Charmørduoen dribler rundt mellem bordene og sender smægtende øjne til de kvindelige gæster og giver herrerne lidt at mande sig op til:

”En herlig sommeraften fik jeg alle tiders dejlige livsglade oplevelse, da der under en traditionel – og lidt kedsommelig firmaskovtur på Bakken – skete et under.

Ind kom to dejlige unge, smukke og charmerende mænd med et utroligt musikalsk talent… Men ikke nok med det - de fik hele salen til at gynge og glemme alt om firma, koner, mænd, regninger, utroskab og skattegæld.

De var bare så søde og helt anderledes end noget andet i Danmark. Violintonerne fra unge smarte mænd er overraskende og sangen med. Det var aftenens højdepunkt, og havde jeg råd, skulle de to ungersvende komme hjem og spille hos mig hver lørdag, så ville jeg aldrig være i dårlig humør mere i mit liv” - siger Karen Thisted.


Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Relaterede kunstnere:

:.02057.2489 Peter Larsen - Skuespiller i solvognen.: . Anne Marie Helger:: Komikøs - søllement - unplukket forestilling med Anne Marie Helger . ::Torben Zeller:: Præsentationsskuespiller - foredragsholder . ::Joachim Boldsen - håndboldforfatter:: . Morten Ramsland - forfatterforedrag . ::Lotte - Søren Hammer - debutforfattere til svinehunde::