>Lake City Jazzband.: 6 jazzmusikere - booking<

 

Lake City Jazzband.: 6 jazzmusikere - bookingLake City Jazzband blev dannet i 1986 i Silkeborg. Orkestret er formidler af glad, swingende New Orleans- og Dixieland-jazz med masser af flerstemmig sang, endda sommetider i harmoni; faktisk synger alle i bandet med undtagelse af trommeslageren, der således bidrager ganske betragteligt til de vellykkede sangarrangementer.

Lake City Jazzband har et meget bredt repertoire, der spænder fra dixieland og revivals til ragtimes, boogies, blues, evergreens og New Orleans-jazz. Musikken fremføres med en stor spilleglæde, der netop er kendetegnende for dette orkester. Dette og evnen til at få jazzen ud over scenekanten giver Lake City Jazzband et solidt greb i publikum.

Orkestret er hyppigt efterspurgt i ind- og udland og har bl.a. været udvalgt iblandt internationale jazzorkestre til "Swedish Open i Glad Jazz", Norges traditionelle Jazzfestival: "Silda Jazz", samt Eindhoven Jazz & Bluesfestival.

Lake City Jazzband har i 17 år optrådt på Riverboat Jazzfestival, og derudover på Femø Jazzfestival, Tønder Festival, og Livø Jazzfestival, samt et bredt udvalg af de danske jazzklubber. Bandet har alle steder haft stor succes.

Diskografien er overskuelig, eftersom orkestret først i 1994 opdagede, at jazzmusik kunne indspilles. Bandet udgav i 1994 cd’en "Lake City Jazzband" og i 1997 kom opfølgningen "We’ll meet again". Begge cd’er bliver hyppigt spillet i radioen, når der skal spilles glad jazz. Første oplag af de to første cd’er er nu udsolgt. Den næste cd er i støbeskeen, og forventes klar til denne sommers Riverboat Festival.

Lake City Jazzbands besætning består af:

Stig Fisker, trompet & sang
Peter Jensen, klarinet, sax & sang
Niels Oudrup, bas & sang
Kurt Frimodt, piano
Klaudius Horowic, trommer
 

 
Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music