>Majbritte Ulrikkeholm - foredragssanger<

Majbritte Ulrikkeholm - meditativ sangkoncert * Majbritte Ulrikkeholm koncertforespørgsel

::Majbritte Ulrikkeholm - foredragssanger::

DET KREATIVE MENNESKE
Foredrag med sang

Kom og bliv inspireret!

Sanger og forfatter Majbritte Ulrikkeholm har ved siden af sin kunstneriske løbebane en stor passion for at forløse andre menneskers stemme og kreativitet.

I dette foredrag tager Majbritte Ulrikkeholm deltagerne med på en rejse ind til deres eget kreative rum og anviser farbare veje til: højere livskvalitet, inspiration og kreativ selvudfoldelse. Men der vil også være fokus på, hvordan vi kan blive bedre til at bidrage til fællesskabet, når vi forløser vores iboende evner og sætter vores medfødte stemme fri.

Majbritte Ulrikkeholm har guitaren med, og foredraget er krydret med udvalgte sange fra hendes mange år som musiker og sangskriver.

Majbritte Ulrikkeholm har udgivet fjorten Cder med egen musik og skrevet ni bøger bl.a. Det magiske rum, en bog om kreativitet, indsigt & forvandling. Senest har hun fået udgivet romanen Rom, min elskede med tilhørende soundtrack - en hyldest til kunsten, kærligheden og det smukke liv.

SJÆLEN SYNGER
kombineret foredrag & workshop

Stemmen er en mægtig kraft og ressource, som mennesker fødes ind i verden med. Stemmen og sangen kan samle mennesker i glæde, i sorg, når vi fejrer, og når vi lider store tab. Sangen kan helbrede, og sangen kan åbne ind til fællesskabet og være en bro til andre verdener. Desværre har sangen ikke længere den samme stærke rolle i vestlige kulturer, og mange har for længst tabt fortroligheden med deres egen autentiske stemme.

I dette foredrag vil Majbritte Ulrikkeholm fortælle om den menneskelige stemmes enorme spændvidde og tage os med på en rejse tilbage til urmenneskets kraftfulde kalden over bjerget– gennem den inderlige sensuelle stemme - og helt ind i den allerblideste hjertestemme, som kan åbne og helbrede hjertet.

Majbritte Ulrikkeholms udgangspunkt er, at alle mennesker kan synge uanset baggrund alder og køn. For stemmen skal ikke være perfekt eller ren for at samle os i det, hun kalder Sjælens kor, og der vil blive mulighed for at afprøve forskellige øvelser, som sætter stemmen fri, og som kan udføres af enhver med lyst til sang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:

Leif Maibom: Flittig komiker - skuespiller - tekstforfatter . - Mads Keiser: - Sjove anekdoter om forholdet mellem mænd og kvinder . - Michael Carøe: crooner - ørefryd - entertainer . ::Mick Øgendahl:: Kompromisløs komiker . - MONRAD & RISLUND 2009: Pladderballe . Omar Marzouk: Humoristiske skudsmål mod danskere og indvandrere . Overkaj Michael Boesen