>Thomas Larsen og Finn Mortensen - Maersk Mc-Kinney Møller<

::Thomas Larsen - journalistiske-arbejdsprocesser - foredragsbooking::

Thomas Larsen og Finn Mortensen kan bookes til foredrag om bogen, hvor Mærsk Mc-Kinney Møller for første gang fortæller sin egen historie.

Levende og indsigtsfuldt beretter Danmarks største erhvervsmand om sin opvækst og karriere, årene i USA, forholdet til faderen, A.P. Møller, og om sine fremtidshåb.

I dag kan den syvtakkede stjerne ses på de syv verdenshave, og mere end 110.000 medarbejdere arbejder døgnet rundt fra hovedkontoret på Esplanaden i København over Europa, USA og Asien.

 Bogen fortæller samtidig om arbejdet med at sikre arvefølgen og fremdriften i A.P. Møller Mærsk den dag, hvor skibsrederen endeligt går fra borde.

Desuden fortæller inderkredsen i en række åbenhjertige samtaler deres historie om manden bag myten - bl.a. Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla, Per Kirkeby og Uffe Ellemann-Jensen.

Thomas Larsen
Redaktør og politisk kommentator på Berlingske Tidende, forfatter og foredragsholder

Thomas Larsen er en af landets absolut mest benyttede politiske analytikere i radio og TV, og han var i 1990’erne samtidig forfatter og medforfatter til en række meget omtalte politiske biografier om bl.a. Poul Schlüter, Niels Helveg Petersen, Uffe Ellemann-Jensen, Svend Auken, Mogens Lykketoft og Anders Fogh Rasmussen. Han har desuden skrevet om Malene Schwartz og Inge Genfke.

Thomas Larsen forelæser om politik og journalistik og er kursusleder på Den Journalistiske Efteruddannelse, DJE. I 1995 blev han tildelt et Marshall Memorial Fellowship, og 1999-2000 var han John S. Knight Fellow på Stanford University i USA.

Han er desuden en meget efterspurgt foredragsholder.

Finn Mortensen
 Direktør for klimakonsortiet, og han har tidligere væretredaktionschef og erhvervsredaktør på Berlingske Tidende. Han har siden 2002 været ansat på Berlingske Tidende, først som souschef på erhvervsredaktionen og siden 2004 som erhvervsredaktør. Inden da var han blandt andet finansjournalist på dagbladet Børsen og arbejdede i 10 år som politisk/økonomisk rådgiver på Den Amerikanske Ambassade i København
 

Thomas Larsen - Maersk Mc-kinney Møller

Finn Mortensen - Maersk Mc-kinney Møller
 

Relaterede foredragsholdere:

Niels Lunde - erhverskommentator . Frederik Konradsen . Grethe Sønck . Günther Krautseppl . Side 2 . Don Carlos . Klods Hans