>Prinsesse Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe - fordrag<

 

Prinsesse Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe - fordragForedrag nummer 1
Prinsesse Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe boede fra år 2010-2014 i Bukarest, Rumænen, hvor hun udover at bygge den Rumænske Reklamebrancheforening UAPR op, også var tilknyttet flere velgørende organisationer.

Eleonore-Christine er kendt for sin gode fortælleevne, krydret med billeder fra hendes "dannelsesrejse" til Rumænien og ikke mindst for hendes spændende, sjove og søde anekdokter om hendes liv som dansk kvinde og Prinsesse i Rumænien.

Foredrag nummer 2
Prinsesse Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippes morfor Poul Johansen var Kgl Hoffotograf til sin død 18.august 1973. Han blev uddannet fra den meget prominente danske fotograf Peter Elfelt fra firmaet Elfelt.

Poul Johansen var bedst ven med Kong Frederik d. 9, og under 2. Verdenskrig var han aktiv i den danske modstandsbevæglelse, og ikke mindst blev han af den danske udenrigstjeneste i 1964 sendt til Grønland for at fotografere.

Foredraget holdes med en masse skønne billeder fra Poul Johansens spændende liv og ikke mindst fra hans ægteskab med den norske Grethe-Inger Johansen min mormor.

Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe har 12 års erfaring indenfor projektledelse, strategisk og diplomatisk kommunikation, journalistik og strategisk brug af de sociale medier.

Arbejder som Film- og Teateranmelder på Kulturtid.dk, Boganmelder på Krigsvidenskab.dk og Kommunikationsansvarlig for Støt Soldater og Pårørende foruden at være foredragsholder, skribent og auktionarius til velgørenhedsarrangementer.

Eleonore-Christine er uddannet Master i Sikkerhed og Diplomati, HD 2.del i Organisation og Ledelse med speciale i Virksomhedskommunikation og Strategisk udvikling, dertil Multimediedesigner og Markedsøkonom.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music