>Kai Vittrup - politimand - foredragsholder - booking<

  Booking forfespørgsel


      
Kai Vittrup - politimand - foredragsholder - bookingKai Vittrup er tidl. chefpolitiinspektør i København. Er nu ansat som sikkerhedsrådgiver for Folketinget. Han er anerkendt som en af landets bedste ledere.

Med klare holdninger og strategisk sans har Kai Vittrup dirigeret store politistyrker, så der blev mere orden end konfrontation. Selvlært, men i dag anerkendt som en af verdens bedste ledere. De seneste år har han arbejdet
for EU og FN i verdens brændpunkter, som chef i den private sikkerhedskoncern EADS i Saudi-Arabien.


Kai Vittrup foredrag:

Foredrag: Til den yderste grænse - om verdens brændpunkterKai Vittrup beskriver sin ambition om at gøre en forskel, og han fortæller om det arbejde, han har gjort med at få danske værdier til at smitte af på nogle af verdens farligste stater.

Her er det ikke altid demokrati og menneskerettigheder, der står øverst på dagsordenen.

Kai Vittrup beskriver levende, hvordan det har været og er at stå midt i disse brændpunkter, og om de kampe han har kæmpet ved de yderste grænser. På den yderste grænse er det momenterne, som afgør udfaldet. De momenter, hvor kalkuleret mod og forbandet held skiller liv fra død.

"Det siger sig selv, at der er forskel på politiarbejde i Danmark og Afghanistan, men uanset om det er i København, Ringkøbing eller i de andre lande, hvor jeg har gjort tjeneste - Kroatien, Bosnien, Østtimor, Irak, Kosovo og Sudan - er idéen med et civilt politikorps den samme. At opretholde sikkerhed, fred og orden. At sørge for, at love og regler bliver overholdt. At forhindre forbrydelser og - når de sker - at være i stand til at efterforske og følge dem retsligt til dørs."
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Musiker søges