>Julius Mygind - de unge og stofferne - foredrag<

 


      Julius Mygind

Navn:

Email:

Besked

Byens unge er lige så fordybede i misbrug af stoffer og alkohol som unge i storbyerne udtaler Julius Mygind.

Det viste en halvandet år gammel livsstilsundersøgelse, som kommunens SSP-samarbejde fik udarbejdet.

Undersøgelsen har foreløbig ført til oprettelse af Natteravnekorpset, der turnerer i nattelivet, opstillingen af en alkoholpolitik i forbindelse med FarsøFesten og kommunens krav om, at alle institutioner inden jul udarbejder en alkoholpolitik.

Torsdag formiddag skal de unge elever i samtlige skolers syvende-, ottende, niende- og tidendeklasser for alvor møde virkeligheden ned Julius Mygind, som allerede har været ude i misbrug.

Det sker ved et foredrag i Hallen, hvor foredragsholder Julius Mygind med andre unge fra "Forebyggende netværk mod ungdomsproblemer" vil ridse konsekvenserne af misbruget op for Byens unge. Og give dem et indblik i, hvad man fravælger, når man vælger misbrug og vold som udvej.

- At vi har fået dem hertil, sker på anbefaling. Vi har fået at vide, at de går rent ind hos de unge, at de virkelig kan bryde gennem muren og vække debat og tanker hos eleverne, og det, tror vi, er det, der er behov for.

Jargonen og tankerne er unge - det vil være helt anderledes, end hvis vi stiller os op og docerer i klassen, siger Julius Mygind til formanden for byens SSP-samarbejde.

Destruktiv værdimangel

Julius Mygind er efter mødet med mange unge mennesker gennem de seneste seks år klar til at give de unge i byen en opsang i moderne udgave. Og umiddelbart er han ikke overrasket over, at misbruget florerer så voldsomt blandt dagens unge.

 - Danmark er et dejligt land, men under overfladen ulmer en destruktiv verden med stigende indhold af vold, selvmord, alkohol, samt narko, som frister et stadig stigende antal børn og unge uden rødder, tilholdssted og fundament, siger Julius Mygind.

 - En nations karakter er afhængig af folkets moralske karakter, samt de principper, de bygger deres liv på individuelt. Men i Danmark lever vi i en kultur, hvor børn og unge ikke mere hører om fundamentale værdier og normer.

Hollywood har ikke lært denne generation, hvad der er rigtigt & forkert. Livet består af vores valg, bygges med vores værdier, samt afgøres gennem vores karakter, fastslår den hurtigtsnakkende foredragsholder Julius Mygind.

Brug for værdier

Ifølge Julius Mygind skal mødet med de unge, som har været ude i misbrug, medvirke til, at byens unge forstår at prioritere sig selv. - Danmarks ungdom har brug for værdier, de kan bygge deres liv ud fra. Værdier, som de kan tage til sig, samt se udbyttet af dagen efter.

- Hver dag hører vi om unge, der går amok, vredesudbrud, samt anger, bandekriminalitet, aggressioner, spiseforstyrrelser, mindreværd. Alt sammen følelsesmæssige forstyrrelser. Mangel på at kunne mærke sine følelser kan være katastrofal og føre til brudte venskaber, ødelagte forhold, ensomhed, voldtægt, mobning, hærværk, samt skilsmisse - til et ulykkeligt liv, advarer Julius Mygind på forhånd.

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Musiker søges