>Hjernefærdighed<

Forside/menu


Hvor spændende og spændende, at vi har mindst to sider af vores hjerne med færdigheder og evner i hver halvkugle, der kan veludviklede! Jeg tror, ​​at en del af min unikke er, at jeg har arbejdet på at gøre det! Som en inspirerende og motiverende taler, har jeg fået meget værdifuld erfaring med at arbejde som en psykologi professor, gæst kirke foredragsholder og on-air radio konsulent vedrørende politiske, psykologiske og åndelige spørgsmål.

Jeg nyder især call-in segmenter af medierne programmer on-air! Arbejder for år som offentliggjort journalist, lederskribent, forbrugeranliggender forsker, reporter for en ABC TV affiliate, og opsøgende journalist for mange aviser, giver min globale perspektiv i at præsentere en fascinerende udsigt over menneskelig adfærd inden historiske og aktuelle begivenheder.

Hertil kommer, som en 4. generation Psychic Intuitiv, mine personlige læsninger er meget grundig og dyb og kan berøre enhver og alle aspekter af et menneskes liv.

De går som regel ret til de centrale spørgsmål hvor der er behov udvikling og integration for at nå sit sande potentiale i livet, kærlighed og arbejde. Aflæsningerne ofte også omfatte: elsker spørgsmål, relationer, hemmelige ønsker og drømme, og nåede personlige mål, liv sti og skæbne, karriere, sundhed eller følelsesmæssige problemer, og gøre kontakt med dem, der har "krydset over", hvor følelser af tab og dødsfald er lempet.

Der er ingen spørgsmål eller spørgsmål, der er tabu, fordi der er altid en åndeligt acceptabel årsag og svar for hver "problem." Det er mit job at finde, kender og dele dem med dig. Der er ofte megen anerkendelse af personlige sandhed efterfulgt af lindring af dybe følelser.

En stærk helbredende kvalitet er til stede, som helbreder den fysiske krop såvel som ens mentale og følelsesmæssige områder. Jeg føler virkelig velsignet at være i stand til at yde hjælp, nødhjælp, retning og inspiration!

I både store og intime indstillinger, jeg entydigt kunne kombinere begge mine rationelle og receptive evner og forskelligartede erhvervserfaring for klart at forklare og undervise meditation, mindfulness, afstresning, afslapning, guidede billedsprog og intuition udvikling til grupper af mennesker.

Jeg føler, at det er vigtigt at afmystificere den menneskelige bevidsthed for at lære så mange mennesker som muligt, hvordan at udnytte vores gudgivne talenter og sanser; vores "Åndens gaver" for trivsel for hele menneskeheden. Det er denne mentale, følelsesmæssige og åndelige huske eller opvågnen, der udgør vores evolutionære udvikling som en art!

Jeg ser frem til at høre fra dig snart til yderligere at drøfte din søgen efter en talentfuld, underholdende meddelte inspirerende eller motiverende taler!

Jeg nyder taler på skoler, universiteter, religiøse institutioner, fonde, konventioner, for erhvervskunder og private parter, velgørenhed og sociale arrangementer og festivaler, samt udførelse dybdegående private sessioner.

Jeg gør også inspirerende taler og interviewe til radio- og tv-shows. Efter vores indledende samtale, vil du opdage, at min attraktiv præsentation og sprudlende, varm, intelligent og omsorgsfuld personlighed i høj grad vil oplive din foredragsrække eller begivenhed!

Relaterede kunstnere: