>Georg Ørskov - book foredrag her<

 

Georg Ørskov har igennem de seneste 25 år hjulpet virksomheder med at navigere i forandringsprocesser, og han har holdt utallige foredrag rundt omkring i hele Danmark.

Georg Ørskov tager fat i sagens kerne, han udfordrer deltageren til at reflektere over sin egen rolle i arbejdskulturen, og han går lige til stregen. Seriøsiteten ledsages af humor og en stor portion eftertænksomhed.

Georg Ørskov holder foredrag om blandt andet salg og service, medarbejderudvikling, værdi- og strategiudvikling, ledelse og forandringsprocesser.

Georg Ørskov (Direktør, foredragsholder og procesanalytiker) kan tilbyde disse foredrag.

Hellere dø af grin end af ressourcemangel

Virkeligheden holder aldrig op. Vi får ikke ro, arbejdsro, skønt vi har fortjent det. Derfor må vi ruste os til forandring. Det betyder, at vi må ændre rutinen og se anderledes på vores hverdag. Vi skal turde skabe mentalt overskud, for uden overskud kan vi ikke se muligheder, men kun fæstne os ved rutinen.

I foredraget udfordrer Georg Ørskov deltageren til at se sig selv udefra, se sin egen rolle i kulturen på arbejdspladsen og til at stille sig selv spørgsmålet: "Hvad bidrager jeg med?".

Det handler om.
fokus, tabt fokus eller et levende fokus forandringsprocesser og kulturdannelser at få værdi i vores arbejdsliv, så det ikke bare bliver til tid, der skal overstås i ordentlig tid at holde fokus på de muligheder vi faktisk har, også selvom vi har mistet overskud til at udvikle, og udvikle sig
sproget "kammertonen"; om at tale til og med hinanden og ikke om hinanden at få gjort tid til liv
Foredraget bygger på Georg Ørskovs begreber "serie 3-møder", "sur-kultur" og "sig det!". De sætter fokus på medarbejdernes rolle i en virksomhedskultur og giver håndgribelige og brugbare værktøjer til at ændre en usund kultur.

Moralen er, at vi ikke kan løse en opgave med det, vi mangler. Et fokus på det vi mangler, skaber mentalt underskud og i så fald vil enhver opgave eller forandring synes uoverskuelig. Georg Ørskov får faktisk tilhørerne til at sætte fokus på muligheder, altså de ressourcer vi faktisk har og som kan udvikles.

Foredraget kan afholdes for både små og store grupper, især grupper, hvor deltagerne har forskellig baggrund. Foredraget kan også tilpasses en enkelt faggruppe og kan varieres fra 1 til 3 ½ timer.

De markante forældre

En humoristisk belysning af de moderne forældres forvaltning af forældre-rollen. Specielt med fokus på deres "markante" holdninger og krav diverse børneinstitutioner og skoler.

- Hvordan skal vi forstå dem?
- Kan vi samarbejde med dem?
- Er de blot et tidsbillede, der går over?

Målgruppen kan være de professionelle, der møder de markante forældre i hverdagen. Også plejepersonale oplever dem som "De markante pårørende". Hele tiden stiller de spørgsmål, der i virkeligheden er krav. De mener, deres situation bør diskuteres lige nu. De har travlt, de arbejder for meget, de er veluddannede og velformulerede. Ofte dækker de over usikkerhed, der måske kan være vejen til samarbejde. Vi har haft fantastiske aftener, hvor vi blandede forældre/pårørende og personale om dette emne.

Vi kender dem også som "De bevidste forbrugere", der har "uddannet sig" i produktet og ved, det kan købes billigt på nettet. De har skabt hovedbrud i mange handelsforeninger. Oplev dem i selskab med Georg Ørskov, der udover Hr. og Fru Klog også tager Familien Glad, Familien trist, Hr. og Fru Matador og Familien Dejbjerg med.

Foredraget er for institutioner, skoler, plejepersonale, handelsforeninger og butikspersonale. Foredraget kan tilpasses målgruppen og kan afholdes for både store og små grupper. Det kan varieres fra 1 til 2 ½ time.

Ledelse kræver format

Det handler om lederrollen og om det privilegium det er, at få lov at tage beslutninger på vegne af andre mennesker liv. Man påtager sig en rolle, som indebærer nogle spilleregler. Deltagerne udfordres til at stille sig selv spørgsmålene:

- Hvad forventer medarbejdere af en god leder?
- Har jeg format til at lede?
- Har jeg format til at se mig selv udefra? Kunne jeg tænke mig at blive ledet af mig?
- Har jeg overskud til at erkende fejl, eller vil jeg bare have ret?

Ledelse handler om loyalitet overfor den idé, lederen repræsenterer. Har man sagt ja til rollen, har man også sagt ja til idéen. Det handler om, at idéen og opgaven konstant forandrer sig. Lederens opgave er at sætte medarbejdernes fokus på de muligheder, der kan gøre idéen til virkelighed, og samtidig fjerne fokus fra det, der mangler.

Det handler om at få ledelse ud af munden, og så handler det om at udfylde en rolle, medarbejderne tør tro på. Det handler om format.

Foredraget er for ledere, nye som garvede. Tonen er le og lær, uangribelig seriøs, men samtidig fyldt med humor.

Flere foredrag med Georg Ørskov

Et foredrag tilpasses altid behovet hos den enkelte virksomhed eller institution og tager udgangspunkt i de udfordringer, I står i. Foruden de tre beskrevne foredrag Hellere dø af grin., De markante forældre og Ledelse kræver format kan et foredrag omhandle et eller flere af følgende temaer:

- Salg og service
- Medarbejderudvikling
- Værdi- og strategiudvikling, læs mere under værdiproces
- Ledelse
- Forandringsprocesser

Georg Ørskovs begreber "serie 3-møder", "sur-kultur" og "sig det!" bruges i flere foredrag. De sætter fokus på medarbejdernes rolle i en virksomhedskultur og giver håndgribelige og brugbare værktøjer til at ændre en usund kultur.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music