>Christian Medom gadebetjentforedrag - PETarbejde<

    soeg

 

  Christian Medom 

 


Navn:

Email:

Besked


 

     

 


Christian Medom er pensioneret kriminalassistent, der har forrettet 40 års tjeneste i Dansk Politi. Med start i Københavns Politi og derefter som operativ medarbejder i Politiets Efterretningstjeneste.

Foredraget indeholder fortællinger om provinsdrengen, der mødte miljøer med social nød og hård kriminalitet i hovedstaden.

Om livet i en efterretningstjeneste, der var præget af den kolde krig, indtil den internationale terrorisme med den konstante trussel blev en del af hverdagen.

Om den menige ansatte, der fik opgaver, der bl.a. førte ham på besøg i Det Hvide Hus i Washington.

Tilhørerne bliver for en stund inviteret ind i en verden med spændende oplevelser, livets forunderlige forhold, fortalt med lune og et ”glimt i øjet.”

Efter 5 år med uddannelse og tjeneste i Københavns Politi, har Christian Medom forrettet tjeneste i Politiets Efterretningstjeneste i 35 år.

I PET har Christian Medom beskæftiget sig med stort set alle sags typer, som spionage, terror, ekstremisme og sikkerhed.

Desuden har han under tjenesten i PET udført turnus/assistancetjenester i andre politiafdelinger i sammenlagt 7 år.

PS. Christian Medom anvender gerne Power Point i foredraget, men det er ingen forudsætning.

"Hvis PET som en civil efterretningstjeneste ikke må bidrage til likvideringer på terrorister, må FE så gøre det,?« USAs brug af såkaldte målrettede drab på al-Qaeda-terrorister i lande som Afghanistan, Pakistan, Yemen og Somalia er ifølge flere menneskerettighedsorganisationer i strid med folkeretten. Ifølge flere danske sikkerhedspolitiske eksperter er droneangrebene imidlertid et effektivt og billigt våben i kampen mod terroristerne, og eksperterne er kritiske over for regeringens tilgang til sagen.

Baggrunden er sagen om den tidligere rocker, der påstår, at han som agent for Politiets Efterretningstjeneste har hjulpet USA med at opspore og likvidere al-Qaeda-terroristen Anwar al-Awlaki i Yemen med et missil fra en drone.

Relateret foredragsholder: Hugo Mortensen

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere