>Full Circle - irsk folkemusik - Zourab Chatberachvili - Tom Gottenborg<

020230.4310 Full Circle irsk folkemusik Zourab Chatberachvili og Tom Gottenborg

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.

Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplugged, amerikansk folk, blues, rock, swing, jazz, country, western, rock´n roll og ballader.

Lyt til musikken:
Wonderful tonight
Lili of the west
Whisky in the jar
Before you acuse me
Sweet Georgia Brown

Se video:
Hallejula 
Whisky in the Jar
Have I told lately
Before you accuse me

Musikerne i Full Circle:
Zourab Chatberachvili – Guitar, banjo og mundharpe virtuos. Uddannet på et af Sovjets bedste konservatorier med udmærkelse. 3 års pædagogisk overbygning på konservatorieuddannelsen, nok en af de guitarister i Danmark der mestrer flest stilarter, flere gange udnævnt som bedste musiker på danske festivals, en fremragende musiker der spiller i den absolutte elite, og underviser i musik på konservatorieplan.

Tom Gottenborg - Sanger og guitarist uden udmærkelser, men en musiker der har mere end 25 år på bagen som professionel, som har spillet med folk som Lars Lilholt, Johnny Madsen og Allan Olsen, og som har fået den irske musikstil ind med modermælken, og danner et solidt underlag for Zourabs virtuositet.

Full Circle har været i både TV og radio, har optrådt på de fleste større festivals, spillet med så kendte navne som The Dubliners, Run Rig, Ralph McTell (Sts. Of London), og The Commitments (filmen).

Full Circle har spillet for store danske erhvervsvirksomheder som Arla, Jyske Bank, Nykredit og Novo Nordisk, samt ved flere lejligheder, for medlemmer af den kongelige familie.

Full Circle kan spille til alle former for fester, på spillesteder og på festivals.

Full Circle kan skifte imellem at være velspillende fluer på væggen, og få musikken sendt godt ud over scenekanten.

Kort sagt: ”en duo, hvor det er andet og langt mere end kvaliteten, der swinger”.

Anmeldt af Jørgen Lindgreen Hansen d. 31. august 2013
Sikkert valg top professionelle musikere

Vi havde en skøn sølvbryllupsfest ikke mindst på grund af Full Circle. De er meget dygtige og erfarne musikere. Vi tror ikke der er noget de ikke kan spille, fantastiske guitarsoloer. Vi kom sent i gang med at danse, men de fandt sig hurtigt tilrette med underholdningsmusik under kaffen. Vores bedste anbefalinger til Full Circle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:
:.Birthe Kjær.: 40 års jubilæum . Cafe Kølbert - hele Danmarks serveringsteater . Festmaskinen: 4 - 5 - 7 - 9 - 11 musikere - booking . Lars Herlow: Klassens Tykke Dreng - booking . Anne Marie Helger:: Komikøs - søllement - unplukket forestilling med Anne Marie Helger . Lars Hjortshøj: Bundsolid komiker - performer . ::Lasse Rimmer:: Komisk føde til intellektet og de dybe lattermuskler