>Christian A. Nørgaard - jagtkaptajn på Kongeskibet Dannebrog<

 

 

Christian A. Nørgaard - jagtkaptajn på Kongeskibet DannebrogKommandør og kammerherre Christian A. Nørgaard, som indtil 31. januar 2019 gjorde tjeneste som Hendes Majestæt Dronningens Jagtkaptajn og chef for Kongeskibet Dannebrog, fortæller om sit spændende dobbeltjob, om Kongeskibet og besætning – og om oplevelser under togter, ikke mindst ved Grønland, med det smukke skib – og dermed om et lille udpluk fra de knap 50.000 sømils sejlads, under hvilke han har haft ansvaret for Kongelige, besætning og skib.

Kommandøren blev pensioneret pr. 1. februar efter godt 42 års uafbrudt tjeneste i søværnet og Forsvaret, hvoraf de seneste 20 år i egentlige cheffunktioner.

Foredrag af Christian A. Nørgaard:

Foredrag 1: Tjenesten som chef for Kongeskibet og Dronningens Jagtkaptajn
Med udgangspunkt i sin tjeneste som Hendes Majestæt Dronningens Jagtkaptajn og chef for Kongeskibet Dannebrog berettes om skib, besætning, togter og arbejdet for Kongehuset.

Foredrag 2: Søofficer gennem et langt arbejdsliv
Foredraget omhandler nedslag i mere end 42 år i Søværnet og Forsvaret, herunder udviklingen tilbage fra 1970’erne og frem til i dag, som aftryk af den politiske og sikkerhedspolitiske udvikling

Foredrag 3: Ledelse
Baseret på et langt arbejdsliv i Forsvaret, herunder over 20 år i egentligt chefvirke, gennemgås de vigtigste erfaringer i ledelse af mennesker.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music