>::Henrik Christensen - superskrumperforedrag::<

Forside/menu * Bookingforespørgsel

::Henrik Christensen - superskrumperforedrag::

Superskrumper og kok Henrik Christensen kendt fra DR's populære program “By på skrump” deler ud af sine erfaringer med mad.

* SIMPLE EATING…
- et foredrag om ærlig og enkel mad

I den brede befolkning er Henrik Christensen bedst kendt som mad- og vinekspert i DR’s populære radioprogram ”P4-panelet”, hvor han kører et fremragende parløb med radioværten Nis Boesdal. Ligeledes vil mange huske ham som fast ”hus-kok” i Puk Elgaards TV-programmer ”Vinterklar” fra december 2003.

Henrik Christensen er et nyt og spændende tilbud til dine kunder – et besøg af Henrik vil være inspirerende for alle med interesse for mad - madlavning.

”Mad hører ikke sammen med snobberi eller sippethed. God mad er ikke nødvendigvis svært at lave. Drop de komplicerede opskrifter, gør op med slankehelvedets kedelige kopier. Bliv hjemme i stedet for at tage på en overfyldt ballon-restaurant, hvor alt smager ens - ligegyldigt. Fem gode råvarer er nok til give dig enkelheden - lysten tilbage”.

- Henrik Christensen, kok, provokatør og foredragsholder

Det handler ikke om forbud, men om lyst, nydelse - samvær. Henriks foredrag er en enkel og nyttig guide gennem madjunglen, hvor vi alle sammen kan få nye inputs til at være tro mod os selv og lave mad, som passer til vores økonomi, evner og tid.

Vi anskaffer os en kæmpe mængde køkkenredskaber, som alligevel aldrig bliver brugt.

Vi kæmper svedigt med de tre retter - slynger ud til højre og venstre, at vi stresser af over madlavningen...!

Vores forhold til mad er mange gange forskruet eller opbygget af et eller andet glansbillede, som vi slet ikke passer ind i. Hør, hvordan du tager tyren ved hornene og laver mad, der smager godt og passer til dit liv.

Et foredrag med Henrik Christensen varer typisk ca. 60-75 minutter med efterfølgende mulighed for at stille spørgsmål og indgå i en åben dialog omkring mad.

”I forbindelse med mine foredrag rundt omkring, er jeg ofte blevet spurgt, om jeg kendte nogen i nogenlunde samme prisklasse, der kunne underholde ved en anden lejlighed. Jeg erfarer nu, at kokken i radioprogrammet P4panelet, Henrik Christensen, gerne tager ud. Hvis man ikke kender ham fra P4, kan jeg stå inde for, at han er både vidende og underholdende. For resten kan han også lave mad……”
- Nis Boesdal, radiovært

Referencer:
TV2, Arkitema, Merlin, DR P4, Kvik Køkkener, Århus Arkitekterne, Sydbank, Steno Museet, TV2 Reklame, DR 19 Direkte, Danmarks Smukkeste Festival m.fl.

Superskrumper og kok Henrik Christensen kendt fra DRs populære program “By på skrump” deler ud af sine erfaringer med mad og motion i kogebogen “Mad til rigtige mænd - og deres koner”. En kogebog for mænd, skrevet af en mand, der på egen krop har oplevet, hvad der skal til for at få et sundere liv - uden at livet bliver alt for kedeligt af den grund.

Kokken Henrik Christensen fra Ebeltoft har altid været usædvanlig begejstret for mad. Også i en sådan grad, at det begyndte at kunne ses på sidebenene. 140 kilo vejede han, da han meldte sig til DRs projekt “By på skrump”, hvor hele Ebeltoft, vejledt af ekspert i sund livsstil Chris MacDonald, fik mulighed for at vende vanerne på hovedet og begynde på en frisk.

I dag er Henrik Christensen rigtigt mange kilo lettere takket være masser af motion - og ikke mindst god, spændende og sund mad. Nu deler Henrik ud af sine erfaringer i en kogebog om sunde, enkle og velsmagende retter. For når en kok går på slankekur, er det altså ikke nok med to gulerødder og et salatblad!


Benny Holst - superligaen af danske sangskrivere . Dræsinebanden: 20 år på dræsinen . Erik Grip:: Folke- og visesanger - traoubadur - komponist . ::Irsk aften - drukviser - rebelsange:: . 0 Lasse og Mathilde: Demokratisk fordeling af det vokale arbejde . Povl Dissing:: 0220.322 En særlig visefortolker