>Chili John booking foredrag teamcooking<Chili John booking foredrag teamcooking  


 

Chili John har gennem de sidste 25 årtier arbejdet som værende en gastronomisk globetrotter, og af den grund blev offentliggjort, at kapaciteten tre kogebøger sammen med en fjerde er på vej.

Mange vovehalse og også uskyldige har været udsat for dig at Chili John og hans tilberedninger til små og væsentlige begivenheder, shows og festivaler, ceremonier, inden ubåde, kanalen kedelige enheder, kontorer, slotte, paladser, museer, bryggerier, hvilket gør virksomheder, finansielle institutioner, auktion boliger, lufthavne, afregning terminaler på skonnerter, øer plus bugten involverer Biscay, i en række lande, med hensyn kronede hoveder, ambassadører, forskere, Nobelprismodtagere, ministre, kunstnere, medieeksperter, malere, arkitekter og mange flere.

Teamcooking

Teambuilding - Sjov alvorligt
En vanskelig opgave til en flok af medarbejdere, der har brug for at finde ud af hinanden for at udvide deres samrbejdsevner. Mens der i Chili John retning lave en ny fødevare, der efterfølgende kan sluges venlig måde.

Uanset om det er hold med 16 internationale steder, eller er det bare et socialt mindre madlavning kollegium, er det faktisk en vanskelig opgave for John.

Workforce Events - Den omfattende model
Normalt er det muligt at sætte en ny håndterbare flok af 15-35 personer med tilberedning af mad.

Men det sker, at vil virksomhederne kan gøre forretninger funktion med langt flere deltagere så meget som 150
De ting er, hvordan deltagerne har tendens til at gøre alt for at få en fest - men vi kører, når folk er ved bordet.

En lille niche John har, er for dig at lave mad backstage om musikere og også deres folk. De sidste par år har vi lavet mad til:

Og selv vi gjort fødevarer i forbindelse med Dronning Margrethe II 70 års fødselsdag i Royal. Academy involverer Sciences.

Relaterede kunstnere:
Rendestenens Liljer fortolker gårdens - gadens - værtshusenes og de rejsendes musik . 0270.11: Thomas Kjellerup  . 0 Tørfisk:: Forblæste mandestemmer . Marie Carmen Koppel:: 001.103 - Gospelsangerinde . - Jazznødderne: Swingende jazzmusik - krydret med vanvittige påfund og skøre indfald .
:.Bazaar Legendarisk verdensmusik