>Anne-Grethe Bjarup Riis - foredragsholder - skuespillerinde<

 

Anne-Grethe Bjarup Riis - foredragsholder - skuespillerindeAnne-Grethe Bjarup Riis startede med at stryge skjorter på en skjortefabrik i Herning, kom ind på Statens Teaterskole i København. Debuterede på scenen som Peter Pedal i abekostume og stod tre år senere på den røde løber i Cannes sammen med Lars von Trier.

Anne-Grethe har siden spillet med i en række kendte film og tv-serier og er en del af satiregruppen Emmas Dilemma. Er samfundsdebatør i aviser og tv, billedkunstner, sanger, manuskriptforfatter og filminstruktør. i 2010 udkom hendes første roman SMS – send mere sex.

Sammen med Anders Refn har Anne-Grethe Bjarup Riis indspillet en film om modstandsgruppen Hvidsten Gruppen, som havde biografpremiere marts 2012.

Foredrag af Anne-Grethe Bjarup Riis:

Foredrag 1. Hvidsten Gruppen
Anne-Grethe Bjarup Riis har instrueret filmen Hvidsten Gruppen som er den autentiske historie om en families sammenhold, oprør og insisteren på frihed. Det er historien om, hvordan ganske få mennesker kan gøre en enorm forskel – men ikke uden konsekvenser.

Anne-Grethe Bjarup Riis fortæller om hele rejsen med filmens tilblivelse og arbejdet med at få skuespillerne transformerede til historiske karakterer af kød og blod. Samt om det store ansvar som debuterende instruktør og de mange valg hun måtte træffe for at få et utrolig vigtigt stykke af danmarkshistorien til at blive nærværende og autentisk på det store lærred.

Foredrag 2. Du kan, hvad du vil!

Du kan, hvad du vil er Anne-Grethes mantra, men det kræver jernvilje, disciplin og udholdenhed, for selv at skabe det liv man gerne vil leve.

I sit foredrag fortæller Anne-Grethe Bjarup Riis om sin private rejse fra skjortefabrikken og dertil hvor hun er i dag, om hendes insisteren på hele tiden at forny sig, tænke kreativt og knække fastlåste rutiner. Hun fortæller om begrebet inspiration og om at få tingene til at lykkes og hvordan man får styrke til at komme op på hesten igen, når tingene ikke lykkedes.

Anne-Grethe deler ud af sin store erfaring som skuespiller og giver os et indblik i de metoder hun bruger, for hele tiden at være i kontakt med sig selv og derved få større gennemslagskraft, mere livskvalitet og mod til at sige rungende JA til de forskellige udfordringerne her i livet. Men i høj grad også til at finde modet til at skabe udfordringerne selv.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music