>Maria Stenz - sangforedragsholder<

Forside/menu . Bookingforespørgsel

Ny Cd: Fly me to the moon

Maria Stenz - sangforedragsholder

Livet er det bedste man har.
Jeg fortæller om mit liv som sanger og skuespiller i vor herligt uforudsigelige verden.

Sanger, skuespiller og teaterchef på Teatret ved Sorte Hest

Underholdningsshow:
Med viser og sange underholder Maria med akkompagnatør fra revyviser til Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og Liva Weel.

H.C. Andersens liv – Et Eventyr
Maria Stenz fortæller eventyr og historier om og af H.C. Andersen

Med udgangspunkt i ”Mit Livs Eventyr” og forskellige biografier om Andersen, fortælles historien om den lille grimme ælling, der blev til én af Danmarks smukkeste svaner.

En lang række af de kendte elskede eventyr vil blive foredraget og læst op. Men Maria Stenz dykker også ned i guldgruben af de mindre kendte eventyr samt Andersens digte som f.eks. ”Konen med æggene”. Og er der stemning for det falder der måske også en lille sang af.

Et varieret, morsomt og tankevækkende møde med en digter der aldrig vil blive glemt.

Hvor er alle drømmene vi drømte...
Underholdning med viser og historier.
Maria Stenz, vil i den kommende tid kunne opleves landet rundt.
Sammen med sin musikalske akkompagnatør har Maria Stenz sammensat et underholdende udvalg, hvor hun fortæller eventyr af H.C. Andersen og synger sange fra gamle skillingsviser over tekster af Benny Andersen, Halfdan Rasmussen, Jacques Brel, Liva Weel, Marlene Dietrich til Poul Henningsen (P.H.) og Kim Larsen.

Det er et afvekslende program, der fremkalder både smil og tårer og først og fremmest fascinerer ved evnen til tilstedeværelse i et kunstnerisk rum.
(Bagefter mulighed for debat om emnet: Kan det lade sig gøre at lave teater og kunst i dag uden at få statsstøtte? Hvorfor kan teatret ikke leve på markedets vilkår? )
Maria Stenz er kunstnerisk leder af Teatret ved Sorte Hest på Vesterbro i København, hvor hun både instruerer og spiller selv. Hun har i de senere år medvirket i "Les Miserables" på Østre Gasværk "Den grimme Ælling - Honk" på Nørrebro Teater samt en række teater-cabareter.

Debat om teatret i dag.
Efter underholdningsprogram leder jeg gerne debat om teatrets og kunstens barske sejlads mellem statsstøtte og det fri initiativ.

Oplæsning af H.C. Andersen
- en hyldest ved digterens 200-årsdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede kunstnere:

Maria Stenz - Jens Nauntofte - vidtfavnende kunstnere

:.Birthe Kjær.: 40 års jubilæum . Cafe Kølbert - hele Danmarks serveringsteater . Festmaskinen: 4 - 5 - 7 - 9 - 11 musikere - booking . Lars Herlow: Klassens Tykke Dreng - booking . Anne Marie Helger:: Komikøs - søllement - unplukket forestilling med Anne Marie Helger . Lars Hjortshøj: Bundsolid komiker - performer