>Jan Sonnergaard er død den 21. november 2016<

 

 

Booking forespørgsel

Jan Sonnergaard - novelistfortæller

Jan sonnergaard er forfatter og skribent

Kan bookes til at holde foredrag om "Eget forfatterskab".

Jan Sonnergaard (født 15. august 1963) er forfatter og novelist. Han debuterede i 1997 med novellesamlingen Radiator. Andet bind i hans novelletrilogi Sidste søndag i oktober udkom i 2000, og tredie bind Jeg er stadig bange for Caspar Michael Petersen udkom i 2003. I 2006 debuterede han som manuskriptforfatter på stykket Liv og død på Café Olfert Fischer, der var opsat på Kaleidoskop.

Tematisk beskæftiger Jan Sonnergaard sig primært med en kritik af tilværelsens meningsløshed i 90'ernes Danmark.

Han beskriver både arrogante overklasseløg, der på overfladen lever et godt liv, men som samtidig er på stoffer og undertrykker eller ignorerer samfundets svageste, og mere ordinære mennesker, hvis dagligdag domineres af druk - men fælles for Sonnergaards persongalleri er, at de oftest ikke selv har indset den situation, de selv er i.

Jan Sonnergaard skriver i et meget direkte og ofte provokerende sprog, der beretter levende om både vold, druk og erotik.

Relaterede kunstnere:

Vivienne 02018.7469 McKee Konferencier - stand-up comedian - engelsk / dansk . Willys Kaffeklub: Synnerjysk komik . :.Paula Larrain.: Freelancejournalist - ordstyrer - konferencier - foredragsholder . _-_048.188 Booking forespørgsel: Peter Qvortrup Geisling . 0360.1801:: Peter Mygind - Om at blive et stærkt menneske . 047.113: Søren Pilmark - Beleven - velformuleret komik