>Morten Sabroe - mediemaskineoplæg<

Booking forespørgsel

Morten Sabroe - mediemaskineoplæg


Morten Sabroe har gjort sig stærkt bemærket med sin journalistik og høstet fornemme anmeldelser for sine romaner.

Han kan bookes til foredrag med nedenstående emner:

Eget forfatterskab
Et meget underholdende og personligt foredrag af manden der bl.a. har skrevet bestsellerromanerne ”Den spanske gæst”, ”Sidste tog”, ”Johanna”, "Den niende kreds", ”Hofmanns”, ”Evigt troskab” og ”Du som er i himlen”.

Med hovedet i mediemaskinen
Et vildt underholdende og komisk foredrag, hvor dansk journalistiks enfant terrible fortæller om sit liv i medierne. Om opvæksten i Klampenborg, om somrene i farens Cirkusrevy på Bakken, om møderne med de store helte: Bob Dylan, Mick Jagger, Ingmar Bergman og Hunter S. Thompson. Om de journalistiske reportager, han blev sendt ud på i USA, Israel, Tyrkiet, Irak etc.

Morten Sabroe - Kærlighedskrigeren

Morten Sabro har udgivet bogen ”Du som er i himlen” (Politikens Forlag 2007)

Om bogen:

Hvordan livet bliver smukkere med døden i baghovedet. Under et ophold i New York for at skrive en bog om Hillary Clinton oplever Morten Sabroe, hvordan han med hende som spejl trækkes ind i den dramatiske historie om den vinternat for mange år siden, hvor han hjalp sin døende mor hinsides. Langsomt optrevler Morten Sabroe den årelange og ødelæggende kamp mellem ham og moren, en stærk og viljefast kvinde forud for sin tid. Det er både barsk, hudløs og også meget morsom læsning, når Sabroe gør op med en kvindetype, han har brugt en stor del af sit liv på at gøre op med. Du som er i himlen er en gribende beretning om, hvordan vi på en gang kan hade og elske, rase og tilgive, og hvordan vi først med pistolen for tindingen, forstår vigtigheden af at få sagt, hvad vi virkelig føler, inden det er for sent.

Morten Sabroe er født i 1947 og er en forfatter og journalist

Morten Sabroe er søn af redaktør og cirkusrevy-direktør Povl Sabroe og barnebarn af socialreformator og socialdemokrat Peter Sabroe. Efter en uddannelse til bygningssnedker fulgte et studie i Frankrig og Journalistuddannelse på Berlingske Tidende.

Som journalist udviklede Sabroe en stærkt personlig stil, hvor journalistens engagement og følelser er det bærende element fremfor neutral reportering. Denne tendens ses også i prosaen, der ofte har selvbiografiske elementer. Har modtaget flere arbejdslegater fra Statens kunstfond.

Blandt de værker han har skrevet kan nævnes:

Men ude i kulissen - 1976
Tre beretninger om Marion - 1977
Alle på gaden - 1977
Køter - 1979
Farvel Sally - 1984
Historien om en by - 1985
Rejsen til Amerika - 1986
Vejene venter - 1988
I svinets hjerte - 1990
En luder steg af toget - 1994
Sidste tog - 1996
Johanna (bog) - 1998
Undskyld, men hvor er udgangen - 1999
Manden der kaldte sig mor - 1999
Den spanske gæst - 2000
Den niende kreds - 2002
Hoffmans - 2003
Du som er i himlen - 2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:

Stine Michel - Frejas Viser . :.0704.21468 De glade sømænd - formidling af sømandssange.: . :.Sweethearts - Pernille Højmark - 9.cd - spritnye udgaver - 02106.2169.: . :.Tennis Band - teenagegejst - concert - 02104.8945.: . :.Peter Belli - rocksinger on tour - 02105.6718.: . :.Zididada - Jimmy Colding - Danny Linde - 02103.6423

Relaterede emner: