>Farshad Kholghi - booking af foredrag<

 

Farshad KholghiFarshad Kholghi, Forfatter, debattør, skuespiller, foredragsholder.

Oplev en foredragsholder, der forstår at kombinere underholdning, alvor og faglige pointer. Farshad Kholghi er kendt for sine skarpe meninger og inspirerende fortællinger, der fanger publikum i alle aldre og brancher. Farshads foredrag er underholdende, energiske, inspirerende og opløftende.

Farshad har tyve års erfaring som entertainer og iværksætter i underholdningsbranchen. Han har spillet med i TV-serier, film, teater, revyer og musikalske shows. Derudover er han en meget benyttet debattør, og han har skrevet flere bøger og antologier. Han har haft klummer og artikler i Jyllandsposten, Berlingske Tidende, Femina og MetroExpress.

Med humor, energi og præcision er Farshad klar til at give publikum en inspirerende oplevelse, der giver dem konkrete værktøjer og motivation til at se nye muligheder, at tage personligt ansvar og få bedre gennemslagskraft.

Farshads energiske fortællestil fastholder især det unge publikum og det har gjort ham til en af de mest benyttede foredragsholdere til efterskoler, gymnasier og handelsskoler. Farshads liv har været præget af dramatiske forandringer. I 1984 flygtede han sammen med sin familie fra Iran til Danmark. Han blev nødt til at starte helt forfra for at skabe sig et nyt liv. De forandringer og udfordringer der fulgte med flugten fra Iran har været med til at berige hans liv med uvurderlige erfaringer, som er fundamentet i hans fortællinger og foredrag.

Foredrag af Farshad Kholgi:

Foredrag 1: Bliv integreret på én aften
En guide til effektiv integration og demokratisk dannelse – baseret på 30 års personlige erfaringer. Den enorme folkevandring fra Mellemøsten til Europa kommer til at ændre den demografiske situation i Danmark. I de kommende år vil det demokratiske samfund og dets normer blive udfordret. Derfor er der nu – mere end nogensinde før – brug for en konkret og realistisk plan for effektiv integration og demokratisk dannelse af de nyankomne.

Foredraget byder på konkrete forslag og langsigtede løsningsmodeller til, hvordan man med sund fornuft kan løse den evige udfordring – nemlig integrationen. Der sættes fokus på: Demokratisk dannelse, forandringsparathed, kulturforståelse, dansk humor, sprog, venskab og naboskab.

Foredragets målgruppe: Lærere og undervisere, politiet, de sociale myndigheder, arbejdsgivere, flygtninge og engagerede borgere. Foredraget er ikke partisk – hverken højreorienteret eller venstreorienteret; men blot velorienteret. Farshad Kholghi er født i Iran og flygtede til Danmark som 14-årig. Idag arbejder han som skuespiller, forfatter og komiker. Siden 1999 har han været en meget benyttet foredragsholder.

Foredrag 2: Du kan flytte bjerge!
“Du kan flytte bjerge!” er et personligt og underholdende foredrag, der på en simpel måde vil inspirere den enkelte til at slippe vanen og betragte forandringer som muligheder i stedet for forhindringer. Ved brug af billedrige og humoristiske fortællinger illustrerer Farshad de forandringer, han både privat og professionelt har været igennem – og stadigvæk må igennem.

Foredrag 3: Rødgrød med fløde
Er historien om Farshads flugt fra et krigsramt land til hans første møde med en dansk familie. En yderst underholdende, rørende og tankevækkende historie om krig, flugt og mødet med et nyt land, der gav tryghed – men også store udfordringer. Foredraget er Farshad Kholghis mest populære foredrag, som han har optrådt med i over ti år.

Foredrag 4: Hver mand sin lykkepille
Et livsbekræftende foredrag om det, som mere end 300 tusinde danskere lider af, nemlig den tabubelagte folkesygdom angst. I 2001 blev Farshad ramt af angst, som kastede ham ud i et langvarigt stormvejr. Foredraget er en ærlig og tragikomisk beretning baseret på Farshads egne oplevelser med angst, der også skaber inspiration til livsglæde.

Man kan også bestille Farshad Kholghi til at tale om følgende emner:

Motivation
Kommunikation/kropssprog
Selvudvikling
Angst
Humor
Parforhold
Forandringer
Kulturmøde
Positiv tænkning og handling
Integration
Personlig udvikling
Livskvalitet
Skole og undervisning

Farshad Kholghi underholdning:

Jagten på Johnny Reimar
Et energisk show, der blander det sjove, det vanvittige og det alvorlige sammen til 50 minutters forrygende underholdning! ”Jagten på Johnny Reimar” handler om drømme, håb, forandringer og nødvendigheden af gode lærere og forbilleder i livet.

Historien er en hyldest til alle dem, der hjalp og inspirerede Farshad til at acceptere og tackle de forandringer og udfordringer som livet byder på. Showet er et perfekt valg, hvis man ønsker intelligent underholdning med mening og musik. Farshad synger og fortæller historien akkompagneret af pianisten Jason Dove.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music