>Martin Hall - forfatterskabsoplæg<

Martin Hall - bestillingsforespørgsel

::Martin Hall - forfatterskabsoplæg::
Fotograf: hansen-hansen .com

Martin Hall er en ekstremt alsidig kunstner, primært forfatter og musiker, der i årevis har været med til at præge debatten herhjemme. Martin Hall er netop blevet udpeget til at være dommer i DR nye talentkonkurrence "Talent 2008"

Han nåede med sin bog, Den sidste romantiker, ud til et stort nyt publikum og er siden hen blevet flittigt brugt som foredragsholder, konferencier og ordstyrer inden for både erhvervslivet og kulturens verden.
 
 MH’s foredrag er kendetegnet af en ligefrem, intelligent og humoristisk tone. Han er blevet kaldt ”en levende perspektivmaskine”, hvilket meget godt forklarer den gennemslagskraft, han har, hvad end det drejer sig om hans foredrag rundt omkring på gymnasierne, eller når han optræder som konferencier i andre sammenhænge.
 
 Martin Hall foredrag:
 

 Martin Halls store alsidighed gør ham til en ideel foredragsholder, debattør og konferencier. Med en opvækst i 80’ernes sorte undergrund og en ungdom præget af hans mors selvmord fokuserede han hurtigt på behovet for personlig udvikling, hvilket har været den røde tråd gennem hele hans kunstneriske produktion: det at udvikle sig som menneske.
 
 MH har gennem årene udvist en sjælden stærk vilje til at få realiseret sine projekter og har konstant formået at forny sig i sine udtryk. Hans karriere har altid været kendetegnet af store skift og en konstant arbejden på tværs af alle grænser, hvilket også er et af hans foredrags centrale temaer; ”modet til at turde”. Via sit engagerede virke rammer han både dybt og bredt.
 
 Martin Halls foredrag kan opdeles i tre kategorier:
 
 1. Eget forfatterskab og musiske virke.

 2. Personlig udvikling og stressbekæmpelse (et foredrag der tager udgangspunkt i hans eget alvorlige sammenbrud i 1999 og den efterfølgende genopbygning).

 
3. Som erhvervskonsulent i både kulturelle og undervisningsmæssige sammenhænge.

Om Martin Hall
Sanger, komponist og forfatter, født den 26. april 1963. Begyndte som 10-årig på Københavns Klaver- og Musikkonservatorium. Første pladeudgivelse som 17-årig med avantgarde-ensemblet Ballet Mécanique, hvis debut-album The Icecold Waters Of The Egocentric Calculation fra 1981 gang på gang fremhæves som et af nyere dansk musikhistories væsentligste værker (bl.a. i Politikens Rockleksikon hvor albummet figurerer på listen over de 50 mest indflydelsesrige danske pladeudgivelser). Har siden udgivet en lang række plader som både solist og komponist, en stribe bøger samt mindre magasiner som f.eks. Consumer's Guide To Welfare. Hans litterære debut, Genopbyggelsen Er Større End Selve Skabelsen, fra 1983 vakte ved sin udgivelse lige dele begejstring og furore.

Martin Hall blev samme år (1983) optaget ved Det Kongelige Danske Kunstakademi, Billedkunstskolerne, i København og designede gennem 80'erne størstedelen af sine egne bog- og pladeomslag. Samarbejdede i samme årti med teater- og dansegrupper som Billedstofteateret og Nyt Dansk Danseteater såvel som han skrev og instruerede flere multimedie-opførelser med sit eget teaterensemble The Art Ensemble Of Copenhagen. Arbejdede op gennem 90'erne med videokunst, design og installationskunst sideløbende med sit musikalske og litterære virke. Modtog i marts 1995 DJBFA's hæderspris og i april samme år Statens Kunstfonds 3-årige stipendium. Udgav i 1996 sit meget roste soloalbum Random Hold, der betragtes som hans væsentligste pladeudgivelse i 90'erne (ligeledes at finde på Politikens Rockleksikons liste over de 50 mest indflydelsesrige plader i dansk rock).

Martin Hall skrev i perioden 1999-2000 musikken til bl.a. Operanord's Gilles' Requiem, Ole Bornedals Østre Gasværk-forestilling Gud Bevare Danmark samt Claus Bohm-filmen Digter. Udgav i marts 2001 både bogen Kommunikaze og albummet Metropolitan Suite, sidstnævnte i samarbejde med billedkunstneren Christian Skeel. Blev i september samme år tildelt æren at skrive musikken til indvielsen af Ingvar Cronhammars store Elia-værk i Herning og åbnede i oktober installationsudstillingen A Hospital Room på Ystads Konstmuseum i Sverige, der siden hen blev del af museets faste samling. Skrev og producerede i starten af 2002 musikken og soundtracket til nyopførelsen af Gladsaxe Teaters store satsning Kameliadamen, Camille (Original Soundtrack), der af en enstemmig presse blev udnævnt til at være en af hans væsentligste plader nogensinde.

Blev i maj 2003 optaget i Kraks Blå Bog. Stiftede samme år pladeselskabet Panoptikon på hvilket han i 2004 udgav det stort anlagte cd-værk Das Mechanische Klavier, et stykke moderne opera med mezzosopranen Andrea Pellegrini og den tyske litterat Herbert Zeichner i hovedrollerne som henholdsvis solist og fortæller. Udgav i august 2005 2-bindsromanen Den Sidste Romantiker, et monumentalt 700-siders værk om en ung mands dannelsesrejse fra 1980 til 2005, der ud over at modtage en storm af blændende anmeldelser også gav Hall sit gennembrud som forfatter. I 2006 fulgte albummet Facsimile, MH's første solo-album i syv år (og i øvrigt et af hans mest roste nogensinde). Skrev i oktober samme år musikken til ARoS-udstillingen Racing Cars – The Art Dimension, museets til dato mest besøgte.

Udsendte i november 2007 bokssættet Catalogue (Martin Hall 1980-2007), en udgivelse der består af fem audio-cd’er og en dvd med både nyt og gammelt materiale. I foråret 2008 fulgte så essaysamlingen Infodemens, en udgivelse der i øvrigt faldt sammen med hans debut som filmskuespiller i den danske storfilm Flammen & Citronen.

Store dele af MH's pladeproduktion er - udover Skandinavien - også blevet udgivet i Tyskland, Holland, Frankrig, England og Italien. Som forfatter er han blevet oversat til flere europæiske sprog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:
Sigurd Barrett and The Cigars . :.Top Seven.: . ::Pushplay - top10 i 10 år - energisklivemusic:: . 16.062008: Dan Rachlin - DJ . Joakim Hediger - DJ: . Blue Notes duo: Familie - firma- og foreningsfester - restauranter

Relaterede emner:

Kurt Hagemann - salgstrænerforedrag
John Aasted Halse - omgangstoneforedrag
::Lotte - Søren Hammer - debutforfattere til svinehunde::
Lars Hannibal - musikambassadøroplæg - kinamusikere
Rumle Hammerich - filmbølgesucces - eventyrforedragsholder
Ann-Mari Max Hansen - arbejdsmiljøforedrag - skuespilleroplæg
Bente Hansen - trosforedrag - kvindsagsoplægsholder
Brian Hansen
Jørn Duus Hansen
Poul Hansen
::Lene Hansson - vægttabsforedrag::
Vibeke Hartkorn
Søren Haslund-Christensen - hofmarskalforedrag
::Christian Have - Foredragsbooking::
::Emilia van Hauen - værdiskiftesociolog::
Lotte Heise næstekærlighedsforedrag
Anne Marie Helger
Helle Helle - tilværelsensbanalesideforedrag
::Maria Helleberg - historieromanforedragsholder::
Lasse Helner - musikhistorieforedrag - rootsrockfortælling
Lone Hertz - foredragsskuespiller
::Jytte Hilden - Modne madammer - andre seniorer::
Dan Hilfling - kærestesmugling - østinvasion
Maria Hirse - kvindeselvværdsoplæg - madforstyrelse
Leif Hjernøe - sagaforedrag
Jørn Hjorting - livsmodsoplæg - æterhistorie
::Jacob Holdt - diasforedragsholder - billedshow::
Benn Q. Holm - causeripolemik - københavneroplæg
Mette Horn - bramfri målrettet opsang
0 Gitte Hornshøj:: At omgås andre mennesker - kan det læres? - 0268.0121
::Nick Horup - Morten - Peter - hvemergakgak::
::Kim Hundevadt - krigsforfatter::
Jan Huus - kommunikation - samarbejde - trivselsforedrag
::Lars Husum - tragikomiskoplæg::
Jens Harder Højbjerg - pressechefoplæg - blegansigtkultur
Niels Højlund - forsamlingshusoplægsholder
Ole Ingstrup - juristforedragsholder
::Carsten Islington - pausefiskentertainer - foredrag::
Morten Jaeger - kulturinnovation - 0267.8495
Torsten Jansen - frontlinjereporter - medieguideoplæg
Lars Krog Jeppesen - håndboldtiteljagt
Erling Jepsen - humorforfatter - foredrag"
Amin Jensen
--Carsten Jensen - Marstalforedrag--
::Flemming Jensen - jokende skuespiller - foredragsbooking::
::Henning Jensen - medmenneskelighedsforedrag - depression::
Jesper Jensen - erhvervslivsparalleller - ultimativt måloplæg
::Lola Jensen - familievejledningsforedragsholder::
Martin Jensen 17072011.200625
Steen Broen Jensen - personlighedsledelse - toleranceegenskaber
Karen Jespersen - multikulturalismeoplæg - indvandringsproblematikker
::Torben Jetsmark - 3i1skuespil::
Esben Just - Fred i dalen - solokoncert
::Bent Jørgensen - dyreledelsesforedrag::
::Eva Jørgsen - sorrigglædeforfattertvvært::
Gitte Jørgensen
Merethe Kasten - vægtabsoplæg - fedmefængsel
Dick Kaysø - livsudflytning - krummefar
Mads Keiser
Gordon Kennedy
Tommy Kenter
Naser Khader - familierolleoplæg - stammedansk