>Carsten Graff - filosofiskribent - stressimmunitet<

Booking forespørgsel

Carsten Graff - filosofiskribent - stressimmunitet

“Carsten Graffs foredragsstil er præget af ro og eftertænksomhed
Foredragene er baseret på historier fra hans eget liv og - ligesom hans bøger - fra egne erfaringer. Med sin specielle baggrund som forfatter, filosofi, computer- og kommunikationsekspert, får Carsten Graffs ord en fængslende vægt. Han er som drengen i “kejserens nye klæder”, der peger på en sandhed som alle vi andre er for meget en del af, til selv at kunne se. Man forlader et Graff foredrag hjerteligt underholdt, styrket, reflekterende og en hel del klogere på livet.”
Kris Herning - direktør

Carsten Graff holder foredrag om nedenstående emner:

Fra forundring til forandring
I perioder med store forandringer opleves der et øget behov for at sætte fokus på usikkerhed, præstationsangst og stress. Når menneskers livsomstændigheder er i bevægelse er vi tvunget til at handle ud over vanerne og de vante mønstre. Hvordan øger mennesker deres smidighed og fleksibilitet i en forandring og hvordan holder man kontakten til sine indre værdier og dermed evnen til at stå ved sig selv? Dette er et filosofisk og underholdende foredrag om at håndtere forandringer på det følelsesmæssige plan. På sin helt egen underfundige facon sætter levefilosoffen Carsten Graff fokus på hvad der skal til for at bruge sig selv rigtigt og for at kunne fastholde sit nærvær og sin energi.

Carsten Graff
MBA, forfatter, levefilosof og stifter af udviklingscenteret Stemningshotellet. Gennem 20 år har han arbejdet med mennesker i mere end 1000 organisationer verdenen over. Han taler ikke ud fra teori, men praktisk og selvoplevet erfaring med mennesker som søger bevægelse og som tør være der hvor tingene går stærk - der hvor evnen til at være stress-immun og håndtere præstationsangst er et krav for at kunne overleve.

Om Carsten Graff
“Carsten Graff kan skabe stemninger på en fascinerende måde. Han bruger dialogen til at visualisere livet og tvinger os til at undres - til at reflektere – til at tage stilling - til at blive mere bevidste om os selv… Carsten Graff er en mand der skal opleves…”
Dorte Guling, Leder Roskilde kommune

Om StemningsHotellet
"Jeg mener, at StemningsHotellets form vil tiltrække både ledere og undervisere med et højt selvværd og en høj grad af selvforståelse. Møderne mellem disse mennesker vil lægge afstand til den etablerede ledertræning og skabe det rum, som er nødvendigt for at kunne udbygge sin forståelse af sig selv og andre mennesker."
Jens Moberg: Microsoft - Vice President, US - Partner Group. /

Erhverv: "Den indfølende leder."
I mange organisationer får følelserne ikke den fornødne prioritet. Man taler om opgaver, strukturer, metoder og værktøjer. Ofte glemmer man medarbejdernes helt basale og grundlæggende behov for nærvær, venskaber og identitet - både privat og på arbejdet. De ting som er vigtigst i livet er ofte også de ting som er sværest at tale om. Hvordan har man det og hvilken indflydelse har den følelsesmæssige tilstand på arbejdslivet? Carsten Graff vil på en underholdende måde, og ved eksemplets magt, sætte indføling og følelser på dagsordenen. I dette foredrag taler han om vigtigheden af at have indføling med sine medarbejdere, kolleger og kunder - at kunne mærke dem og vide hvor de følelsesmæssigt befinder sig.

Følelser: ”Indføling & Nærvær” - Et foredrag i Nærvær
Hvordan mærkes menneskers grænser? Hvordan skabes et nærvær? Hvor sidder indfølingsevnen? Hvordan åbner og lukker vi for hinanden? Hvordan smitter følelser og sindstilstande? Hvordan styres vi af forventninger? Kan man udvikling sin indfølingsevne eller er den medfødt? Et filosofisk og underholdende foredrag om at have sit nærvær med sig, om at kunne mødes uden forbehold, om at bruge sig selv og om at fastholde sin energi. Hvordan skaber man bevidsthed om og styrker den del af et møde mellem mennesker som ofte foregår på et helt ubevidst plan?

Tid: “Om tid og hvorfor den ikke kan spares.”
Tid er blevet tidens mest kostbare ressource. Aldrig har vi værnet så meget om vores tid. I højere grad end nogensinde er vi omgivet af muligheder for at spare på tiden. Vi har adgang til fly, biler, computere, mobiltelefoner mv., men alligevel har tid aldrig været så stor en mangelvare som nu. Tid er - for de fleste mennesker - blevet tidens vigtigste resurse, men hvorfor kan vi ikke spare på tiden? Hvorfor bliver man travl og stresset? Hvorfor kan tiden ikke sættes i banken? Hvorfor går tiden ikke altid lige hurtigt? Mød Carsten Graff på en rejse ind i tidens verden hvor han, på sin ironiske facon, vil endevende begrebet tid og derved vise hvorfor tiden ikke kan spares.

IT: “Computeren den elektroniske sutteklud!”
Det siges at computere er enkle, men hvorfor er det så nemt at fare vild i en hjælpefunktion? Et foredrag hvori Graff med lattervækkende ironi tager computerbegejstring og informationsfascination under en hård behandling. Om infostress, cyberpsykose, internetforsnævring, word-parkinson og skærmzofreni. Graff er selv ex-computernørd og IT-konsulent og kender derfor IT-verdenen indefra. Ud fra sin baggrund i IT-branchen fortæller han hvorfor eksperternes lovprisning af den nye teknologis mirakelvirkninger næsten aldrig holder stik. Foredraget er en personlig beretning om forskellen mellem viden og visdom - udvikling og fremskridt og om hvorfor computere næsten altid spilder mere tid end de spare.

Levefilosofi: “At tage stilling til sig selv.”
At filosofere er at opnå indsigt i livets store og små spørgsmål. Hvorfor tænker og taler man? Hvorfra kommer kærlighed og vrede? Bestemmer man selv sit humør? Hvad er tid og hvorfor kan den ikke spares? Hvordan skaber man forandring i sit liv? Hvornår får livet mening og hvordan udnytter man sine egne potentialer? Carsten Graff hjælper en lang række mennesker og virksomheder landet over med såkaldt “tanke-fitness” og med at udvikle deres egne livsvisioner. I dette foredrag bruger han en række tankevækkende eksempler fra dette arbejde og tager deltagerne med på en rejse ind i hvordan filosofien kan benyttes som et virkemiddel til personlig forandring.

Undervisning: “Uvidenhed, Undren & Udvikling.”
Hvordan lærer man? Hvordan udvikler man sig på det personlige plan? Et humoristisk foredrag om at opdage hvad mennesket ikke kan tænke sig til - om forskellen mellem religion og videnskab - visdom og information - liv og kvalitet. Hvordan skaber man fokus? Hvordan udvikler man sin egen helt personlige viden? Hvordan skærper man sin evne til at undres? Hvad er det for evner man mister når man tilbringer tid i det traditionelle undervisningssystem? I dette foredrag fortæller Graff om resultaterne ved at holde levefilosofiske kurser, personlige samtaler og ved at udvikle sin egen filosofi.

Børn og leg: “Barndommens land.”
Er der noget børn ved som de voksne har glemt? Ligger barndommens land i den globale landsby? Kan man nå barndommens land via Internettet eller fjernsynet? Er det nødvendigt at opholde sig i barndommens land for at lege? Hvad vil det sige at lege? Skal leg være fantasi eller batteridrevet? Kan man lege sig klog? Er klogskab blevet en folkesygdom? Er der forskel på at være klog og viis? I dette ironiske Spørgejørgen-foredrag rejser filosoffen Carsten Graff væk fra Informationssamfundet, gennem den globale landsby for - måske - at bringe tilhørerne med frem til den endelige destination: Barndommens land.

Kommentarer fra foredragsdeltagere:

“Graff har smittet mig. Hele aftenen og natten har tankerne hvirvlet rundt i mit hoved. Jeg er begyndt at stille spørgsmål ved ting som jeg for 2 dage siden slet ikke var opmærksom på eksisterede ...”
Mette Sørensen.

“Carsten Graff kan noget med tanker og ord som jeg aldrig har hørt før. Uden at råbe, uden at lave vilde fagter eller bruge et eneste fremmedord river han gulvtæppet væk under sine tilhører og får dem til at skrige af grin over sig selv og hinanden.”
Peter Dahlsgård.

“Kan ikke huske at jeg har mødt et menneske der så rammende får mig til at tænke på den lille prins eller den lille dreng i Kejserens nye klæder ...”
Christian P. Thomsen.

“Efter foredraget tænkte jeg at hvis Graff havde fortsat 10 minutter mere ville jeg have opsagt min stilling i computerbranchen og søgt en anden karriere.”
Hanne Bjerregaard.

Forfatteren Carsten Graff - født i 1962 er forfatter og foredragsholder. Han er ophavsmand til udviklingscenteret StemningsHotellet og har været på scenen i Cirkusbygningen i 2002 sammen med Henrik Meng i Rejsen til Nuet.

I 1997 modtog han Charles Haugsbøll-prisen for sit kritiske essay over computerens fortræffeligheder. Bogen hed: Samtaler med et træ.

Bogudgivelser
Graff om grænseflader (1994)
Samtaler med et træ (1996)
Murphys love for bilister (1996)
Den indre elefantmand (1997)
Sander Sige (1997)
INFOENZA (1998)
Bogen om ikke at læse bøger (1999)
Rejsen til Nuet (2002)
Ventetiden er Gratis (2006, CD)
En ren forbindelse (2008)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede kunstnere:
Sigurd Barrett and The Cigars . :.Top Seven.: . ::Pushplay - top10 i 10 år - energisklivemusic:: . 16.062008: Dan Rachlin - DJ . Joakim Hediger - DJ: . Blue Notes duo: Familie - firma- og foreningsfester - restauranter

::Eskild Ebbesen - konditionsforedrag::
::Elsebeth Egholm - krimiserieforfatter - foredrag::

Søren Ejlersen - naturmadskobling - økologiretning
Søren Ellemose - erhversskandalerforedrag
::Stig Elling - salgsdirektør - foredragsforfatter::
::John Engelbrecht - mentalt kurbadsforedrag::
Hans Engell
Casper Elgaard - sportsmandsteamwork - racerbilsoplevelse
::Claus Elgaard - sportsværtsforedragsholder::
Puk Elgaard - Temaet er "Karriere"
Martin Erichsen - accelerationsudvikling
::Frank Esmann - skærmperformanceforedrag::
Leif Fabricius
Michael Falch - musikcauseri - bogoplæsning
Hanne Faldborg - kvindealeneliv - sololivskvalitet
::Christine Feldthaus Forbrugsmønstre - livsførelse::
Thomas Flindt - lattersøgning - arbejdskulturoplæg
::Marianne Florman - motionsforedragsholder - samarbejdsidræt::
Peter H. Fogtdal - kongebigamisten - valiumstridsmænd
Niels Erik Folmann serviceforbrugforedrag
::Forandringsforedrag - formidling-booking::

:.Thyra Frank - personaleindstilling - menneskesynsomsorg.:
Niels Frid-Nielsen
Søren Friis Smith - børnemagtsforedrag
Mette Frobenius
Dorte Futtrup - fortælleformidling - mytologihelte
Cecilie Frøkjær - hjerteemner - kvindeoplevelser
:.Ole Kåre Føli.: Bodysdsbehandling
::Stefan Fønss - revyforedragsholder::

Marianne Gade - islændingeøkonomi - børnelitteraturforedrag
::Lene Gammelgaard - motivatorforedrag - succescoach::
Joakim Garff - arbejdsvelsignelser - Kirkegaarddannelse
_-_048.188 Booking forespørgsel:: Peter Qvortrup Geisling - Lægens Bord
--Søren Gericke - madkærlighedsforedrag--
Christian Gether - filmvidenskabskunst - menneskekunstforedrag
Jan Gintberg
Gordon Inc. - provokationshumorist - livsånderejse
Soulaima Gourani - erhvervskvindernetværk
Carsten Graff - filosofiskribent - stressimmunitet
Steffen Gram - verdensordensforedrag - krigsmanipulation
--Rune Green - peptalksjov--
:.Trine Gregorius.: Mediecoaching
Frank Grevil - hemmelighedslæk - våbenvurdering
Erik Grip
Ole Grünbaum - genopfindelsesforedrag - provodebattør
Jens Christian Grøndahl - filosofisk foredragsforfatter
Thomas Grønnemark - deltagerinvolvering - jysk humørbombe
Jens Gaardbo - massekommunikation - journalistik - ledelse