>Vangsgaard - Gleesborg - ægte irsk folkemusik - booking<

 

Vangsgaard - Gleesborg - ægte irsk folkemusik - bookingVangsgaard og Gleesborg hører til blandt de bedste udøvere af den “ægte” irske folkemusik i Danmark.

Louise Vangsgaard er en del af den kendte danske trio Tradish, og her er hun gået sammen med Chr. Gleesborg, som har spillet utallige koncerter i samme genre siden starten af 90’erne.

Her er garanti for en “ægte” Irsk/skotsk aften, med historierne bag de gode sange, en god blanding af nye og gammelkendte, og så fejende festlige melodier fra det irske danserepertoire.

Louise har spillet violin siden barneårene og har i særdeleshed udviklet som fiddler og sanger i bl.a. Moving Cloud, med hvem
 hun har spillet utallige koncerter i ind- og udland.

Hun er desuden kendt fra adskillige sessions på pub`er og festivaler og fra sit arbejde i andre bands som f.eks. Prisme, Esben Langkniv og Instinkt.

Christian Gleesborg har siden1986 optrådt både solo og i flere forskellige grupper på spillesteder og festivaler, værtshuse og privatfester, samt tournéer i både Norge og Tyskland.

Det er den ballast og mit repertoire på over 300 sange (irsk/skotsk/amrk.folk, singer-songwriter, og country), som jeg til fulde bruger sådan en aften.

Vangsgaard og Gleesborg stør for god musik, gode historier tilpasset til lige præcis denne aften.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music