>Trypical - Cumbia - live latin band - booking<

 

Trypical - Cumbia - live latin band - bookingTrypical Cumbia er uden tvivl tidens mest populære live latin band i Skandinavien.

Bandet der tæller 7 bandmedlemmer fra Colombia, Chile og Danmark, leverer en uforglemmelig musikalsk oplevelse med garanti for den ægte latinparty stemning.

Trypical Cumbia fylder gang på gang spillestederne med danse- og festglade mennesker, som har forelsket sig i gruppens helt fantastiske og originale latindrive, der bliver leveret på et højt professionelt plan med et energiudslip, der har gjort bandet til et uhyre eftertragtet liveband.

Gruppen er blevet kendt for at spille den meget dansevenlige og populære musikgenre, cumbia, som udspringer fra den caribiske del af Colombia, men som har spredt sig og udviklet sig til en af de absolut mest populære musikstilarter i alle de spansktalende lande i Latinamerika. Der er dog også andre latingenrer på repertoiret.

Trypical Cumbia leverer varen på et højt professionelt plan og med et meget højt energiudslip, som har gjort bandet til et uhyre eftertragtet liveband.

Bandet kan hyres som 5, 6 eller 7 mands-band.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music