>Patriotisk1musik<

Forside/menu


"Energien af ​​den amerikanske rogues er infektiøse!"
- IRISH ECHO AVIS

MED hovednavn VISER i Asien, Europa, Canada og fra New York til Californien den amerikanske rogues tager i verdnerne i CELTIC, ROCK, RØDDER, patriotiske VERDEN, MILITÆR, japansk og klassisk musik.

Hvis den 78. Fraser Pipe Band satte sig med Waterboys, de Chieftains, Wolfstone, og Dave Matthews Band, og spurgte nogle venner fra en symfonisk orkester til at slutte sig til dem ved bordet den resulterende lyd kunne ligne AMERICAN Rogues.

I årevis opførelser af denne amerikanske / canadiske gruppe har elektrificeret publikum på tre kontinenter. De har tilføjet til deres stadigt voksende familie af fans - kærligt kendt som Rogue hær - på musikfestivaler, teatre, Highland Games, militærbaser, renæssance festivaler, klubber, pubber og firmaarrangementer - overalt, der præsenterer top- kvalitet, høj energi musik.

Dette har endda inkluderet airplay på tv og radio, og viser på ikke-Celtic steder såsom World Music Festival i Quebec, Canada, hvor de startede de 6 dages arrangement til udbredt anerkendelse i 2015.

Deres hårde vundet road succeser har etableret dem som kunstnere med bona fide international anerkendelse. Kendt for deres musikalske dygtighed, hurtig humor, overbevisende historiefortælling, og engagerende scene viser de AMERICAN rogues har mestret kunsten at skabe en umiddelbar forbindelse med publikum, som ikke kan bo på plads!

Lige så kendt for deres unikke, multi-instrumental lyd, der krydser musikalske landskab til at omfatte jigs / hjul, originaler, dækker, traditionel musik, soundtracks, patriotisk og militær musik, irske mund-stompers og mere de AMERICAN rogues er hurtigt ved at blive et kendt navn med musikelskere over hele verden, elsket af unge og gamle af alle baggrunde.

De amerikanske rogues har udført på talrige store steder, herunder Royal Nova Scotia International Tattoo, National Tartan Day i New York, Pebble Beach Golf Club, Baltmore Golf & Country Club, 150 Antigonish Highland Games, og Navy Seals 'ordinære Muster.

De amerikanske rogues har produceret flere albums og en dvd. Ceili Magazine kaldte 3 LBS. af RAGE, "Det bedste Celtic Rock CD produceret i år og en af ​​de bedste Celtic musik-cd'er ... periode!"

Kun få bands som de AMERICAN slyngler give både de blankpolerede instrumentale, at kun eliten musikere kan udføre, og de inciterende sange, der inspirerer skarer til at synge. Faktisk lytte til lydspor på denne hjemmeside musikafspiller og du vil se, at den amerikanske slyngler er flere usædvanlige bands i én.

Udgivelser:
AMERICAN HIGHLANDER
3 lbs. AF RAGE
LIVE IN WASHINGTON CD & DVD
BANG THE DRUM
GED.
SKYE BOAT SONG (OUTLANDER TEMA)
Over havet

De amerikanske Rogues er også blevet inviteret til at optræde med USA Air Force Symfoniorkester på Constitution Hall Washington, D.C.. ,, Det sted, hvor U2, Frank Sinatra, og Earth, Wind, og Fire har udført. Udførelse før et stort publikum bandet imponerede lang tid fans og nybegyndere. Succesen med denne koncert har inspireret den amerikanske slyngler til at tage de partiturer, de havde professionelt arrangeret for flyvevåbnet show og udfører med symfonier rundt om i verden. Den verdensklasse musikalitet og talent, at bandet bragt til Air Force showet har altid været kendetegnende for de AMERICAN slyngler og gruppen består af musikere med flere guldmedaljer fra World Pipe Band Championships afholdt i Skotland hvert år.

De amerikanske Rogues fortsætter med at vise deres støtte til medlemmer af militæret. AR familien omfatter tidligere medlemmer af hæren, søværnet, flyvevåbnet, Militær Politi, og de canadiske væbnede styrker. De frivillige for Honor Flight Program til Anden Verdenskrig og Koreakrigen Dyrlæger, the've udføres på forskellige amerikanske og canadiske baser rundt om i verden, på National Mall i Washington, DC, Annapolis Naval Academy og for Vietnam War Memorial (Movable Wall Project), og de har bidraget til at hæve tusindvis af dollars for individuelle veteraner, US Air force Aid Society, Warrior Alliance, Boliger til vores tropper, såredes Warrior Project, og Operation Ward 57 på Walter Reed National Medical center (AR forsanger, Nelson Stewart, og AR business manager, Lisa Heeter, både sidder i bestyrelsen).

Bandet også regelmæssigt arbejder med Navy SEALs og har en stående invitation til at optræde for dem på deres årlige Muster i Ft. Pierce, Florida, hvor de er blevet den officielle bånd af National Navy SEAL Museum. Nelsons passion for at støtte veteraner førte ham til at starte bandets løbende serie af Veterans 'fundraisers kaldet DEAKSTOCK i 2007. De amerikanske rogues er altid søger efter måder at støtte veteraner, så hvis du har nogen ideer, kan du kontakte dem.

Relaterede kunstnere:

Latin Dance Band salsaskarphed
Lejrbålssanger
Lene Matthiesen Nørrelykke
Lullulla - middelaldermusik - Birgit Lyngholm - Mads Kjøller
Max Wolff
Mette Kirkegaard - sangerskriver - følsomhed - intensitet
Musikfortælling - Trine G. Dinesen på fløjte - med ord af Marianne Florman
Michael Wedgwood
Mike Cubilla
Modspil: Musikalsk kryptisk lyrik
Modvind
Ninas sange af Pia Scharling og Pernille Plaetner
Oriental Mood - Fatma Zidan
Par Piaf
Paul Winther - dansevenlig-folkrockmusiker
Peter Abrahamsen
Peter Caulton - solist-folk-country
Peter Vesth

4vFpRpliRplE7EKitvF6

Mc1Cal2mans-Lø2ver