>Kristian og Jens Peter - artistiske harmonikaspillere - booking<

 

Kristian og Jens Peter- artistiske harmonikaspillere - bookingKristian og Jens Peter kan spille solen frem på en fransk fortovscafé med liflig musettevals og få skørterne til at flagre på de nordiske bondepiger i forrygende sekstur og syvspring. Men de kan også spille i sydlandske toner i et halsbrækkende tempo.

SOLISTSHOW
Kristian og Jens Peter er det perfekte valg, når det drejer sig underholdning til både indendørs og udendørs arrangementer.

Der bliver serveret harmonikamusik af høj klasse i et meget alsidigt repertoire.

Kristian & Jens Peter forstår at sammensætte et program, der både indeholder bravurnumre og kendte danske og udenlandske evergreens. I bravurnumrene, hvor der virkelig er fart over feltet, viser de to virtuoser, hvor stærkt man kan spille, altså egentlig artistiske numre.

En stor del af repertoiret består af fransk musettemusik og svensk harmonikamusik. Kristian og Jens Peter kan engageres alene eller med 3-mands rytmegruppe - de medbringer naturligvis eget lydanlæg.

KONCERTER

Kristian & Jens Peter optræder til koncertarrangementer overalt i landet - her bliver de akkompagneret af deres faste rytmegruppe bestående af bas, guitar og trommer. En koncert med Kristian & Jens Peter byder på kendte numre som eksempelvis Tico Tico, men også mere ukendte numre af Kristian & Jens Peters forbillede, et italiensk-amerikansk harmonika-fænomen ved navn Pietro Frosini.

PENSIONISTUNDERHOLDNING
Kristian & Jens Peter er efterspurgte til otiumarrangementer, hvor de underholder med et repertoire tilpasset et ældre publikum enten som underholdningsindslag eller som musik under middagen/kaffen. Fske mere end nogensinde.

Relaterede kunstnere:

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music