>Kim Øllgaard - folk - country - viser - booking<

 

Kim Øllgaard - folk - country - viser - bookingKim Øllgaard med en fortid som professionel musiker indenfor pop/rock/country/folk, samt musikskoleunderviser, har efter en lang pause genoptaget sangskrivningen og er nu på farten igen med et repertoire bestående af selvlavede sange, melodier tilsat digte (Tom Kristensen, Thorkild Bjørnvig, Holger Drachmann) eller oversatte sange (Shel Silverstein, Bob Dylan, div. country komponister).

Repertoiret er en blanding af stille ballader, sørgmodige sange, humoristiske tekster eller et lidt mere rock'et indslag.

Hovedparten er sange, som Kim Øllgaard på en eller an-den måde selv har del i, men han holder sig ikke tilbage for at låne andre sangeres sange, hvis han føler for det, hvad enten det så drejer sig om Elvis Presley, Bob Dylan, Kris Kristofferson, Willie Nelson, Poul Dissing, Peter Thorup eller anden musik, som er svær at komme uden om.

Musikken er akustisk og Kim Øllgaards optræden er beregnet på det publikum, der godt vil lytte til teksterne.

Kim øllgaard har en afdeling, som er "litterær" i den forstand, at han har lavet musik til forskellige kendte danske digtere som Tom Kristensen, Thorkild Bjørnvig, Holger Drachmann, Grundtvig og Halfdan Rasmussen.
Det kunne måske have interesse for biblioteker.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music