>Draught Baileys<

Forside/menu * Booking forespørgsel

Draught Baileys

Draught Baileys har samlet the cream of irish music og leverer den velskænket og absolut frisk. Duoen er splejset sammen af to musikere, der har spillet irsk/skotsk musik i mange år og i mange andre sammenhænge, men som nu har fundet sammen om at levere deres udgave af swingende folkemusik.

Draught Baileys underholder med en blanding af kendte „evergreens`` indenfor det irske og mindre kendte numre krydret med instrumentalmusik, der oser af hygge og gang i den.

Christian Gleesborg er den vokale kapacitet i duoen, og hans sange akkompagneres dels af hans eget avancerede guitarspil og underbygges af multiinstrumentalisten Martin Seeberg, som krydrer med et væld af forskellige instrumenter, så lydbilledet varieres med stor opfindsomhed. Martin leverer også ballasten til duoens instrumentale afdeling, hvor Christian til gengæld varierer med lut, bodhran og mandolin.

Alt i alt en duo med stor bredde og et frisk medrivende show.

Christian Gleesborg: Sang, Guitar, Lut, Bodhran & Mandolin.
Martin Seeberg: Violin, Toradet Harmonika, Mundharpe,
Papkasse, Jødeharpe, Fløjter og Sang.

Draught Baileys

Relaterede kunstnere:
Vivienne 02018.7469 McKee Konferencier - stand-up comedian - engelsk / dansk . Willys Kaffeklub: Synnerjysk komik . :.Paula Larrain.: Freelancejournalist - ordstyrer - konferencier - foredragsholder . _-_048.188 Booking forespørgsel: Peter Qvortrup Geisling . 0360.1801:: Peter Mygind - Om at blive et stærkt menneske . 047.113: Søren Pilmark - Beleven - velformuleret komik