>Downtown Dynt - John, Brian og Thomas Eoin O'Driscoll - irish folkmusic<


Downtown Dynt - John O'Driscoll - Brian O'Driscoll - irish folkmusicDowntown Dynt står for irsk folkemusik i særklasse.

Downtown Dynt har mere end 16 år på bagen med 100vis af koncerter bag dem. De har blandt andet spillet på Bobbyfestival(17 år i træk), I forbindelse med Tønderfestival på Hagges Musikpub og ved åbningsparaden, Skagen Festival på både Torvescenen, Ruths Hotel, til session i Kulturhallen og ved Singers Afternon på Havnescenen, Nordals Musikfestival på Gårdscenen, Vinteltet og på Outsideren, Koncertsalen Alsion, Sønderborg Teater, Fjordbåden Helene, mini turné på Kreta og i Tyskland og mange små og store spillesteder.

I efteråret 2019 var Downtown Dynt på en succesfuld turne i Norge og gentager højest sandsynligt denne i efteråret 2020.

Downtown Dynt har udgivet 3 albummer "Downtown At Last" & "Downtown Again" og senest "Downtown For a Whiskey" og arbejder for tiden på det 4. album som forventes at udkomme i 2020.

Bandet beskrives som

Irsk/Skotsk/Engelsk-folkemusik-i-særklasse •Gode-viser •Singalong-songs •Ballader • Accapella

På repetoiret gemmer der sig blandt andet - Molly Malone, Madam Im a Darling, Whisky in the Jar, Streets of London, Tim Finnegans wake, Foxy Devil, Loch Lomond, Wild Rover, Dirty Old Town, men også en del knap så kendte numre fra folkemusik skatten. Bandet er også begyndt at spille enkelte egne numre skrevet af Thomas og Brian hvor "Vi sejler Mod Nord" er blevet taget rigtig godt imod af fans og i radioer.

Downtown Dynt består af de 3 medlemmer, far og sønner, John O'Driscoll og Brian O'Driscoll og Thomas Eoin O'Driscoll. Når de går på scenen kan man altid forvente god smittende underholdning og deres erfaring gennem mange år på diverse scener sammen ses tydeligt.

De spiller alle 3 af hjertens lyst og er gode til at få publikum med. Den irske folkemusik skinner igennem i deres repetoir, men der sniger sig også et skotsk, engelsk eller dansk nummer ind imellem. De kender historierne bag musikken godt og det ses og høres tydeligt at John er født og opvokset i Ireland og at Brian og Thomas har det irske blod i sig.

Alle 3 synger de og John spiller på Bodhran og Irsk Bouzuiki/Oktave Mandoline, Brian spiller Guitar og Mandolin og Thomas Guitar. Både John og Brian har været indstillet til Sønderborg Musikpris og i slutningen af 2019 modtog Brian da også prisen.

Forvent spilleglæde, humor og et glimt i øjet når de går på.

 

 Relaterede kunstnere:
0 Bjørn Tidmand: Dansk popsanger . 0334.19 Bobo Moreno: . Dario Campeotto: Angelique - smør tenor . 12.032008 --Ivan Pedersen-- . :.Jesper Lundgaard - Biografi.: . Jette Torp: Succesfuld kvindelig entertainer - Booking 2960 9372 . :.Johnny Hansen.: . Keld & Hilda: Biografier