>Downtown Dynt - John, Brian og Thomas Eoin O'Driscoll - irish folkmusic<


Downtown Dynt - John O'Driscoll - Brian O'Driscoll - irish folkmusicDowntown Dynt står for irsk folkemusik i særklasse.

For Downtown Dynt blev 2013 året, hvor bandet kunne fejre deres 10 års jubilæum, samt deres første album udgivelse "Downtown At Last". Albummet udkom i februar måned 2013. I februar 2016 udkom deres andet album "Downtown Again".


I 2017 blev duoen til en trio da sønnen Thomas Eoin O'Driscoll kom med i bandet.

Folkemusik i særklasse
• Gode folkviser
• Singalong songs
• Ballader
• Accapella
• Instrumental numre

På repetoiret gemmer der sig blandt andet - Molly Malone, Madam Im a Darling, Whisky in the Jar, Streets of London, Mothers Daughters Wives, Fields of Athernry, Loch Lomond, Wild Rover, Dirty Old Town og mange flere.

Downtown Dynt består af de 3 medlemmer, far og sønner, John O'Driscoll, Brian O'Driscoll og Thomas Eoin O'Driscoll. Når de går på scenen kan man altid forvente god smittende underholdning og deres erfaring gennem mange år på diverse scener sammen ses tydeligt. De spiller alle 3 af hjertens lyst og er gode til at få publikum med. Den irske folkemusik skinder igennem i deres repetoir, men der sniger sig også et skotsk, engelsk eller dansk nummer ind imellem. De kender historierne bag musikken godt og det ses og høres tydeligt at John er født og opvokset i Ireland og at Brian har det irske blod i sig.

John O'Driscoll er født og opvokset i Irland men flyttede til Danmark for en del år tilbage. John har spillet i mange år og er stammen i bandet. Han har tidligere spillet i bla. Havsalt, HollyHill, John 'n' Son og været med på mange af landets festivaler. Kløften festival, Nordals Musikfestival, Bobbyfestival, Strib Vinterfestival, men også på store spillesteder som Sønderborg Teater og Koncertsalen Alsion. Han har indspillet en del musik, bla. i gruppen Havsalt og i samarbejde med gruppen VØB og senest i denne gruppe hvor de har indspillet 2 Album "Downtown At Last" og "Downtown Again". Igennem tiden har han også optrådt live på Radio flere gange. Han har en dejlig stemme og synger med nerve og hjertens glæde. Han spiller på Bouzouki, Bodhran og percussion. Kontakt John på Mobil: 27575993 eller mail: o.driscoll@bbsyd.dk

Thomas Eoin O'Driscoll synger og spiller Guitar. Har inden han kom i gruppen spillet i forskellige bands og solo. Med blandt andet Lady of th House og Eoin O. Thomas har en lækker korstemme og tilføjer bandet det ekstra krydderi med lækre anden anden stemmer. Han spiller også rytme guitar der tilføjer musikken dybde og sprødhed.

Brian O'Driscoll har spillet i mange år, men kom først rigtigt igang da hans far John spurgte om de skulle spille sammen. Det blev til gruppen John 'n' Son som har skiftet navn til Downtown Dynt. Det er blevet til en del optrædener på diverse scener, Bobbyfestival, Torøfestival, Strib Vinterfestival, Gråsten Festival, Stevning Musikfestival, Frøken Jensen Musikfestival og Nordals Musikfestival for at nævne nogle. Man finder også Brian som sangerskriver, sanger og guitarist i de 2 bands Heartlands og Two or More, hvor det også er blevet til en del studie indspilninger og radio optrædener. Han har tidligere været med til at indspille percussion og været kritisk øre da hans mor "Annette O'Driscoll" indspillede CD'en "Who are you". Til daglig leder og underviser han en flok skønne elever på Sønderborg Produktionshøjskoles musikhold. I sin tid som musiker har han været med til at starte mange spændende musik og kultur projekter op, blandt andet TUMVE, Danish Young Stars, Jam And More og The Heartland Session. Han er idag aktiv i foreningen Jam Without Borders.

 

 Relaterede kunstnere:
0 Bjørn Tidmand: Dansk popsanger . 0334.19 Bobo Moreno: . Dario Campeotto: Angelique - smør tenor . 12.032008 --Ivan Pedersen-- . :.Jesper Lundgaard - Biografi.: . Jette Torp: Succesfuld kvindelig entertainer - Booking 2960 9372 . :.Johnny Hansen.: . Keld & Hilda: Biografier