>Den irske duo<

Forside/menu * Booking forespørgsel

Den irske duo

Den kendte folkemusiker Christian Gleesborg spiller sammen med en af de dygtigste dansk/irske banjospillere herhjemme, Hans Jørgen ”mckenna” Jensen.

Dette er duoen der mikser nogle af de bedste sange og ballader, med swingende og virtuost instrumentalspil, til tider smukt og følsom, til andre vildt og medrivende. Sammen spiller de en blanding af irsk instrumentalmusik og nogle af Irlands smukke sange. Der bliver lagt op til en god aften, med noget af det bedste fra den irske sangskat, både til at lytte og synge med på, samt forrygende ekvilibristisk spil af de tempofyldte dansemelodier.

Den Irske Duo samarbejder også med danseinstruktør Anette Jensen ved kurser i Irske setdans. Duoen kan udvides med Louise Vangsgaard på violin og Klaus Vester, hvis der er brug for et større orkester.

Hans Jørgen ”mckenna” Jensen: banjo
Chr.Gleesborg: vocal, guitar, bodhrán, bassmaker og stompbox

En aften med Den irske duo, er en aften med show, publikumskontakt, og gang i, men også en aften med musik fra hjertet.

Den irske duo kan også bookes sammen med to irske stepdansere

Irish stepdancers


Relaterede kunstnere:
Stine Michel - Frejas Viser .
:.0704.21468 De glade sømænd - formidling af sømandssange.: . :.Sweethearts - Pernille Højmark - 9.cd - spritnye udgaver - 02106.2169.: . :.Tennis Band - teenagegejst - concert - 02104.8945.: . :.Peter Belli - rocksinger on tour - 02105.6718.: . :.Zididada - Jimmy Colding - Danny Linde - 02103.6423.: