>Buzu's drumpower<

Forside/menu * Bookingforespørgsel

Oplev Buzu's drumpower på fuld tryk. Vi kommer 2, 3 eller 4 personer og pisker den helt hotte, svedige og sindsoprivende stemning i vejret.
Her leveres ægte afrikansk trommeenergi og trommemagi.
Vi spiller musik med rod i Ghana på akustiske instrumenter.

„DRUM ‘n DANCE“

Vi vil sammen sætte gang i sang, dans og trommer. Vi skal mærke den kraft, der er i trommernes ‘spektakel’. Vi skal mærke hvad den kraft gør ved vores egen og vores fælles energi.

Gennem forskellige øvelser lægger vi focus på rytme / koordinering / samarbejde. Vi skal lave lyde på og med vores egen krop, og vi skal spille på forskellige instrumenter.

Deltagerne skal forholde sig aktivt og gennem sang og dans opleve afrikanske rytmer, musik og livsglæde på egen krop.

Reference:

Tusind tak for jeres fantastiske trommespil i bomaen i lørdags.

Det hele blev, som vi havde ønsket os. Et skønt solskinsvejr og jeres trommespil, som vi hørte i det fjerne, da gæsterne kom gående gennem skoven.

Hold da op , hvor var det fantastisk. Alle folk spidsede ører.

Sjovt at danse og synge, så godt vi kunne og alle tiders at lade børnene prøve at tromme.

Så tusind tak til jer. Jeg har formidlet jeres navn videre gennem Musiker- Børsen.

Mange hilsener
Lone

„ROOTS“

- Et aktivt kultur -og musikforedrag.

Musikforedraget giver forståelse for den afrikanske musiks oprindelige form, og hvordan den er baggrund for den moderne rytmiske musik, vi hører i radioen hver dag. Hvorfor har fx. Safri Duo så stor succes? Foredraget vil aktivt og inddragende demonstrere hvordan trommer påvirker vores indre „rødder“, og at musik og bevægelse virker som universelle kommunikationsmidler uanset om mon er vokset op i Afrika eller Danmark.

Relaterede kunstnere:
Magi i luften: Lone Selmer . :.Bandet Midt om Natten.: . Pop Fever: Etableret jam - show band . 068.125 Rigtige Mænd: Respekt for originalen . 069.159 Robbie Williams Jam: Ditlev Ulriksen . RubberBand: Biografi . ::Schmidt og Co::