>Brunsviger Band - fynsk old-boy band - booking<

video

 

Brunsviger Band - fynsk old boy band - bookingBrunsviger Band er navnet på et nyt fynsk oldboy-band, som spiller glad musik på dansk

Musik skal spilles med instrumenter og ikke med computere. Det mener fem modne fynske herrer, som har dannet et nyt band, Brunsviger Band. De er klar til at optræde med deres sjove repertoire i 2 x 30 minutter.

Bandet har netop udgivet en EP med fem numre, og det ene strøg straks ind på DR’s Dansktoppen, nemlig nummeret ”Vi render ikke rundt og skyder”.

Det nye Brunsviger Band består af fem fynske mænd i alderen fra 67 til 76 år. De skriver selv teksterne til deres numre, der gerne må være humoristiske og underfundige. Alle tekster er på dansk. Nogle af melodierne har de også selv komponeret, andre er klassikere inden for blues, country og skiffle.

Bandet lægger vægt på, at den lyd, der kan høres på deres indspilninger, skal svare til den lyd, der kan høres under en koncert.

”I dag kan man ved hjælp af computere få alting til at lyde som en hel million. Vi vil gerne tilbage til rødderne og spille ”den ægte vare”,” siger harmonikaspilleren Allan Frederiksen, som også er gruppens producer.

Gruppens fem medlemmer er Allan Frederiksen fra Svendborg på harmonika (tidligere Dræsinebanden), Gert Ole Andersen fra Troense på guitar og vokal (tidligere The Chesters og CAB m.fl.), Kurt Nielsen fra Lohals på banjo og vokal (Fynsk Harmoniforvirring og Odensebanden), Ole Beldgaard Larsen fra Odense på bas (Fynsk Harmoniforvirring og Odensebanden) samt Anders Wedel Berthelsen fra Odense på vaskebræt, samt tekstforfatter (også kendt som dagbladenes sprogdoktor og byrådsmedlem i Odense).

Og hvorfor kalder de sig så Brunsviger Band? ”Vi er ægte fynboer ligesom kagen,” svarer de.
 

Relaterede kunstnere: /p>

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music