>Almost Irish - drukviser - irske og skotske folkemelodier - rebelsange<

       


Foto: Aksel Utoft and Gerry Cassidy

     

I 10 år har vi været en folkemusik band kaldet Almost Irish, og vi er glade for at dele vores lille hjem på internettet med dig. Her kan du finde band information, medier, tour tidsplan. Du er velkommen til at gennemse din vej rundt og opdage vores traditionelle musik broderskab.

Almost Irish rodfæstet dybt i tradition

Lukas: vokal, violin, mandolin
Rasmus: vokal, guitar, 10 str. Bouzouki og tenor banjo
Alexander: vokal, fløjter og guitar
Jacob: vokal, spansk guitar, harmonika, knogler

Den irsk folkemusik har en fantastisk skat af sange og melodier. Og hver sang og hver melodi har en historie og et liv i sine egne og det fortjener den højeste respekt. Musikken er en del af en lang og dyb tradition, hvor folk fortalte deres historier og udtrykt sig selv gennem sang og musik. I næsten irske og som folkemusikere er vi begge lever ud og bidrage til den traditionelle folkemusik. Når du vælger en sang til vores repertoire, vi søger efter forskellige versioner, udeladt og næsten glemt vers og baggrundsinformation før du tilføjer vores egen instrumental gobelin og vokalharmonier at lade sangen og musikken levende. Almost Irish forsøger at forstå, erkende og respektere traditionen, sange og melodier

Vi voksede op sammen i det samme hus i en lille by kaldet Holsted i den sydvestlige del af Danmark. Vores forældre altid delt en stor interesse og beundring for folkemusik af alle slags. Hver søndag vi plejede at lytte til fars gamle vinyl samling i stuen, og bare så vi formoder musik og sange blev en væsentlig del af vores tidlige liv. Mor og far sendt os ud til musikskole og instrumentale lektioner når vi nåede skolealderen. Og fordi de aldrig spillet noget selv de ønskede os at have denne mulighed. På et tidspunkt i vores liv, vi alle slået vores øjne for en verden af ​​folkemusik og opstillet som Almost Irish. Vores familie havde altid elsket det traditionelle og moderne folkemusik fra Irland, Skotland og England, og det var kun naturligt, at dette var den musik, vi kom til at samle op. Musik er en stærk ting at dele, især som brødre, og det er en kraftfuld ting at træde ind på scenen med alle dine brødre ved din side, og lad musikken flow.

Fire brødre

Relaterede sider:

 Der var endog snak om selv at danne en hjælpestyrke, men det blev ved snakken, og Svend Erik Larsen blev siddende oppe til midnat.

Startsiden
Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere