>Dissing, Dissing, Las & Dissing<

 

      

dissing, dissing, Las og Dissing

 

Navn:

Email:

Besked

Povl Dissing er sandsynligvis den nationale stemme, du kan komme tættere på din dinamarquesidade så bevidste om deres kunst og udtryk som er. Så der er en masse vand på broen af Dissing begyndte handler i 1960 og derefter skulle have arbejdet bodyguard - af frygt for at pådrage sig offentligt bedraget, at de troede, han havde taget den nationale familien sølv med vrede, da han spillede de gamle danske sange som lille Anna og give mig en mor hest.

For et halvt århundrede vidste, at han og elsket Povl Dissing sange om livet og hverdagen, herunder som udtrykt i hans samarbejde med digteren Benny Andersen. Der er flere digte, der har modnet i skolen som en del af gummistempel af den danske nationale sangbog, og barnet som voksen er undervejs, da Nina var i bad eller den grimmeste mand i byen tog en gåtur.

Povl Dissing er en brand, og i 2015 fejrede han sin 50 års fødselsdag.

I over ti år har Povl Dissing og sønner (i Las Nissen) spillede koncerter og lavet et album sammen. For generationer, de fire musikere sammen skaber en ballade karakteristisk dansk sprog og folkemusik med blues og rock referencer. Fire mestre sammen for at formidle en attraktiv og originale sange, der kombinerer tekst og musik koncerter i magten. Nu kvartetten tog også Povls gamle sange i repertoiret, og er noget, der hører til den offentlige smag! Det viser sig ...

"Ting odds og ender Man" er stadig med os
"Elle-Sahel-boy" er endnu ikke uddød
"The grimmeste mand" kører stadig rundt i byen i sin Jaguar
Og der er stadig kun "en anden 25 minutter", selv om tiden er langt .....

Povl Dissing og børn forener generationer.

Selv om han trak en "Sidste i navnet på bandet, at karakteren indført efter disrespecting børnene ikke at være mindre indhold. Med Las Nissen, Rasmus og Jonas var dissing børn, sammen med sin far Pala har en forfriskende vitaminindstrøjtning musik og ungdom skabt af generationer . sammen, de bragte fire musikere Dissing familie fornemmelse for sprog og folkesange foran den danske og opsamles i generationer, hver med deres unikke musikalske talenter.

En nat i Povl Dissing selskab er altid god nat.

Povl Dissing - vokal
Rasmus Dissing - mundharpe
Las Nissen - guitar og kor
Jonas Dissing - harmonika, guitar og kor

Bluessanger og guitarist Povl Dissing spiller sammen med sønnerne på Grand i Aalborg fredag 8. november.

Familietrioen Dissing, Dissing og Dissing spiller egne danske bluesnumre og kompositoner, og der bliver som regel også plads til et par af Benny Andersens Svante-sange.

Gruppen debuterede i 1993 ved jazzfestivalen i Molde og har siden udviklet sig til et årligt tilbagevendende populært turnenavn. Udover farmand selv på guitar består gruppen af Jonas Dissing, mundharpe, Rasmus Dissing, sang og keyboard suppleret af Las Nissen, guitar og sang.

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere

Musiker søges


Relaterede kunstnere:

Almost Irish - Alexander, Lukas og Rasmus
Ash Plant
Bazaar - Legendarisk verdensmusik - booking

Benny Holst, Martin Andersen og Jacob Rathje
Bente Kure - Leif Ernstsen - folkemusikinfo - viseshowkoncert