>SingStarz book Karsten Krambs - Cirke Marcella<

 

   SingStarz Musiker-Børsen  

Hvem SingStarz?

SingStarz består af Karsten Krambs & ci Elaine, og også en gang imellem hver af vores trommeslager Rune Majland. SingStarz men har eksisteret i et par i lang tid, selv om vi alle har været specialiserede musikere, der har næsten alle konkurrerede i flere år, selv om der produceret denne form for størst mødes musikgruppe!
SingStarz Display også Topunderholding, de mange store Besøgende, og en at få fase display.

I de sidste ti år de fleste af os konkurrerede sammen, de fleste af i SingStarz konkurrerede om et hundrede halvtreds situationer 12 måneder. Det udløste hver af vores repertoire er ganske betydelig, mens det stadig er under udvikling. Singstarz spiller mange metoder fra alderen sted, rock and roll, og også hjerte fra dine 1960'erne så meget som Rasmus og også Medina, Carpark Øvre og så videre. Mange mange år, og også genrer er normalt symboliseret i dit repertoire.

Også, SingStarz er 3-indhold, der deltager hos mænd, der elsker kure udfører. Hvilket betyder, at de fleste af os at skabe en meget god mødes, hvor musikalitet tilbeder, indhold gæster og masser af dukke op mødes og være simpelthen DIN mødes, at mænd og kvinder kan huske!

SingStarz tilpassede den faktiske repertoire for nylig din nuværende mødes. Vi spiller musik, og sørger for, at folk morer sig på dansegulvet.

Skal fleste af os vælger SingStarz som Duo samt Trio?

Muligheden afhænger mange elementer, absolut ikke det mindste værdien. Mens SingStarz spille som en duo er slagtøj registreret før hånd, og også vi har disse mennesker i cd. Hvis vi er tilgængelige som en trio, vi har en egentlig trommeslager, udfører lige så enorm meget god.

Kan du ikke bare

SingStarz kan hver ting, vi har tyve års ekspertise gennem betydelige og også små partier, Recall dette er din mødes, bruge mindre alternativt lille i ostepops og også saltkringler end de sædvanlige få sammen i som bevæger brugt på 23: -) Udnyt hver af vores kontaktformular, hvis du har nogen bekymringer, såvel som ønsker at lære, hvordan en mindre, SingStarz så enorm part vil være en ting fleste mennesker taler om - i flere år efter.

Referencer

SingStarz besidder konkurrerede i Dyrhavs Bakken, Tivoli, Kellerdirk, Bork Festival, Vig festspil, jul frokostpause på Novo Nordisk, og også små 250 vielse (tror de fleste af os opnåede 233 når vi chattede sidste: -) Derefter Rune gjort en udseende i MTV !!!

Hvorfor ikke overveje ....

Uden tvivl fleste af os ALT med mild synes, stop musik, brudepige Vals - den eneste ting, SingStarz ender med at skulle er 220V.


 

Relaterede kunstnere:
Sweethearts - Pernille Højmark - 9.cd - spritnye udgaver - 02106.2169.: . :.Tennis Band - teenagegejst - concert - 02104.8945.: . :.Peter Belli - rocksinger on tour - 02105.6718.: . :.Zididada - Jimmy Colding - Danny Linde - 02103.6423.: